rasgelebalık yazdı:Bende yalçın beye katılıyorum.Muhabbet bölümnden çıkıp aynı anda bir çok kişinin görüştüğü bir oda olsa daha iyi olur.Daha öncede söyledim oyun bölümünün daha geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaz geldi daha sık organizasyonlar yapmak lazım. Bence sitede yeterince bölüm var. Çoğu atıl durumda bunları içeriğini doldurmak yeni konular açmak ilk etapta daha fazydalı olacaktır.Kendimden örnek evreyim. Akvaryum bölümü açıldı. Çok ilgili olduğum bir alan ama daha bir yazım bile yok. olta malzemeleri bölümüne en son 2 ay önce konu açılmış. Heralde kemse olta malzemesi kullanmıyor. Olan konuları daha çok güncel tutarsak daha işlevsel hale getirirsek daha iyi olur.
Saygılar.
kamil bey sitenin chat odası var ama chat odasını açtıgımız zaman hem site yavaşlıyor hem şişiyor hemde chat odasında yazan kişi sitede cevap yazmıyor o nedenlerle daha önceleri denemesini yaptıgımız chat odasından vazgeçtik.
oyun bölümünden kastınız sitedeki oyun bölümüyse oraya sadece balık oyunlarını koymaya gayret ettik ama orayı fazla geliştiremedik değişik oyunlar olunca oktaya link veriyoruz o hallediyor ama bu aralar çocugunun rahatsızlıgı dolayısyla siteyle hiç ilgilenemedi,bende teknik detaylardan anlamadıgım için bişey yapamıyorum.
site içindeki atıl konular içinde ne gerekiyorsa yapalım ama genelde hepimizin bildiği şeyler oldugu için pek bişey yapamıyoruz,önerilerinize göre hep beraber ön plana çıkartmaya çalışalım burada herkese iş düşüyor.
dediğim gibi olta malzemelerini herkes kullanıyor ve biliyor o nedenle pek bişey konuşulmuyor.
benimde sizden beklentilerim var aslında sponsor ve aktif siteyi takip eden katılımda bulunan bir üyemiz olarak sık sık ürünler hakkında özellikle yeni çıkan ürünler hakkında yeni konular ve bilgiler bekliyoruz.yeni sezonda sizden kampanyalar bekliyoruz

hepberaber bişeyler çıkartmak için bu konuyu açtım,sitede son zamanlarda balık olmayışı ve sezon dışında oluşumuz dolayısıyla balık harici muhabbet sürüyor bunu balık dahilinde sürdürmek gerektigini düşünerek bu konuyu açtım ve inşallah hem balıklı hem balıksız muhabbetlerimiz beraber çok daha güzel yürüyecektir.
teşekkürler.