Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saros'un Mercan'ları
thunderbolt yazdı:Mercanlar çok güzeller Alkis Afiyet olsun Seerf

Teşekkürler ediyorum.Sağol..
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun cahit abi güzel bir av olmuş afiyetle yiyin.Bobo

Seninde avların bereketli ve daim olsun.Teşekkürler..
Bul
LeVrEkCi yazdı:saroza gittim o tekneye bindim sizlerle balıkları tuttum geldim sayenizde,
bayadır tekne ile v yapmıyorum çok özledim elle olta atmayı balığı beklemeyi tasmalamayı sonrada keyifle tekneye çekmeyi,
rapor ve video için teşekkürler harika bir ekipsiniz maşallahınız var,bereketli olsun rastgele Alkis

Video'nun güzelliği burda işte.İnsana o anları yaşatıyor.Sağol sevgili Nihat.Teşekkürler ediyoruz.
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler Cahit bey mercanlar harika,videodan gördüğüm kadarıyla mavruka altında tek iğneli yemli takım kullandınız herhalde, yemi de merak ettim..

Evet doğru.Mavruka kullandık.Yemimiz ise sülünes idi.Güzel sözleriniz için teşekkürler.
Bul
Paylaşımınız ve verdiğiniz bilgi için ben teşekkür ederim Cahit bey..
Rastgele..
Bul
Bu takımı kullanmanızın özel bir nedeni varmı Cahit bey, örneğin 2,3 iğneli dip takımı tercih etmemenizin nedeni varmı.Mercan avlarında arkadaşlarımızdan gelen raporlarda genellikle 2,3 iğneli takımlar ve derin sularda daha çok köstek kullanıldığını görmekteyiz..
Bul
video ve resimler çok çarpıcı harika görüntüler imrenmemek elde değil bu pembelere hastayım paylaşım için teşekkürler cahit abi. arkadaşlardan takım hakkında sorular gelmiş ayrıntılı bilgiler rica edebilirmiyiz iğne numaraları misina kalınlıkları vs.hatta çizerek kopya verirsen bizleri sevindirirsin..şimdiden teşekkür ederimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cahit abicim, Burak abimizle birlikte güzel bir balık avı olmuş,
kırmızı kırmızı çok yakışmış, Seerf

neşeniz ve şansınız daimi olsun. Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Sevgili Kardeşim eline sağlık,güzel bir paylaşım olmuş.Yanındaki o şapkalı adamı bir yerden tanıyorum,ancak bir türlü hatırlayamadım. Smile İyi birine benziyor. Smile Bu devirde her insanla balığa çıkılmaz biliyorsun.SmileHer şey gönlünce olsun.Sevgi ve sağlıcakla kal.
Bul
bereketli ve afiyet olsun cahit abi güzel bir av olmuş dostlarla keyifli bir günde porsiyonluk mercanlar boş döndürmemiş AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mercan baliği avi ve teknikleri Cahit Acun 36 6,074 06-12-2011, 19:21
Son Yorum: Cahit Acun
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,040 08-05-2011, 18:54
  Saros Körfezi koruma altında Cahit Acun 8 3,114 07-02-2011, 09:33

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi