Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ödülü kazanmak istemezmisiniz ?
yycolak yazdı:Normal koşullarda ve trofe sayılacak balık olmadımı bu sevda bitmez bu saatten sonra.
Ah Fikocum ah.Ne durumlara düşürdün beni.Tüm balıkçı alemine kapaze olduk sayende.Helal valla.
Kim bilir kaç kişi halimize gülüyordur şimdi.Yaktın beni.Teşekkür ederim.
Başka düşüncelerin ve marifetlerinde varsa onlarıda yaz bari.Hepsi birden dökülsün ortaya.
Sedat neredesin kardeşim.Benden sora sıra sanada gelecek.

Yalçın abim sen gönüllerin "ÇURACI" sısın.AlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yycolak yazdı:Normal koşullarda ve trofe sayılacak balık olmadımı bu sevda bitmez bu saatten sonra.
Ah Fikocum ah.Ne durumlara düşürdün beni.Tüm balıkçı alemine kapaze olduk sayende.Helal valla.
Başka düşüncelerin ve marifetlerinde varsa onlarıda yaz bari.Hepsi birden dökülsün ortaya.
hani bir sarki vardi nasildi...
dert ortagim benim..biricik kardesim diye...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

şekerim çuprayı tutta bırak trofeyi.Siyirdim
Bul
yalçın abim gelmiş ben en iyisi yatayım ortalık karışmdan hadi kalın saglıcakla iyi gecelerrrrrrr GulumseSeerf
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Yalçın abim sen gönüllerin "ÇURACI" sısın.AlkisAlkisAlkis
AlkisAlkisAlkis
aynen katiliyorum....Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ortalık karıştı zaten Nihatcım.Fikonun diline dolandıkya tamamdır halimiz.Yedi düvele kepaze sayılırız.
Bahadırcım.Hep senin yüzünden bunlar,o kadar söyledim bir gece benide götür diye.Bak başımıza gelenlere.Sanki Egede Çipuranın köküne kıran girdi.Ne olacak bakalım şimdi.
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimömerim karıştırma şimdi.yalçınım ne dediğini biliyormu?"adam şaşırınca baldıza bacanak dermiş".hem ben bi hoca arıyorum okuyup,üfleyecek,muska yazacak,kurşun dökecek.çankırı sınırları içinde bunların hepsini yapan hoca yok.varsa sizin oralarda söyle yalçınıma bi okusun üflesin.HeheHehe
abi bizim burada salsan üfürükçüye çarpıyorSiyirdim gerçekleride var ,tanıdık hemde ,olmadı yalçın abi buraya gelince oklama tutmaya gideriz ,bir tane çekince tanımaz bir daha çipurayı,,(tadı değil tabiki o balığın kendini suyun yüzeyine vurarak gelişini,, offf yaw yağmur yağmasaydı sabah ezanında su kenarında olacaktım,Hehe)
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:abi bizim burada salsan üfürükçüye çarpıyorSiyirdim gerçekleride var ,tanıdık hemde ,olmadı yalçın abi buraya gelince oklama tutmaya gideriz ,bir tane çekince tanımaz bir daha çipurayı,,(tadı değil tabiki o balığın kendini suyun yüzeyine vurarak gelişini,, offf yaw yağmur yağmasaydı sabah ezanında su kenarında olacaktım,Hehe)

Nefesi kuvvetliyse oradan da yetiştirir Ömercim.Sen hocaya bir rica ediver.Baksana durum çok fena.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:Ortalık karıştı zaten Nihatcım.Fikonun diline dolandıkya tamamdır halimiz.Yedi düvele kepaze sayılırız.
Bahadırcım.Hep senin yüzünden bunlar,o kadar söyledim bir gece benide götür diye.Bak başımıza gelenlere.Sanki Egede Çipuranın köküne kıran girdi.Ne olacak bakalım şimdi.
ben sana bir kiyak yapip kacarim...
geliyor Yalcin..
yarin elinde olur..Siyirdim
hadi ben kactim..
size kolaygelsin..
iyi geceler

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimolmazzzz yalçınım olmaz.okuyacak üfleyecek bide tükürecek.üfürük belki yetişirde Nayirolamaztükürük yetiştirecek hoca daha yok galiba.HeheHehe

Kargo diye bir şey duymadınmı be ustam.Verdiririz tükürüğüde kargoya.Baksana balığa bile gidemiyoruz.Mahvolduk buralarda.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi