Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragat`in son avi
aygroup yazdı:Tebrikler Faruk..

Sanatını konuşturmuşsun yine..Meranız verimli...İşi de ciddi yapınca sonuç güzel oluyor..

Bereketli olsun..Selamlar..
tesekkur ederim Ahmet abi..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk eline sağlık bereketli avın olmuş levroya devam rast gele.Seerf
Bul
Faruk tebrikler, gene dağıtmışsın ortalığı.Alkis Afiyet olsunSeerf
Levrek için canlı bırakmayı denemiyor musun?Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
faruk abi güzel bir balıkavı daha yapmışsın.bende kendi kendime tam paragatta sardalya neden kullanmıyor acaba diye sorarken,senin cevabınla karşılaştım,ama balık çeşidi yine aynı olunca şaşırdım,sardalya paragatta iyi av vermesi gerekir bence,neden acaba bilinmez,paragattan sargozlar çıkmasaydı,olta avı daha mantıklı diyecektim,paragata gerek yok,yanlız sargozların boyları süper tam porsiyonluk maşallah.bereketli olsun sırtı avında beklenen olmasada çıkan balıklar hiçte yabana atılır cinsten değil benceSmile
eline sağlık abi,bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Yaş 48 ama sende daha çoook iş var Faruk abi. Gecenin birınde yemle, git at, sonra oltacılık yap, sonra topla, sonra da işe. Birde bunları tek başına yapıyorsun ya vallahi helal olsun. Benim iş gününde böyle sabahlamayı gözüm almazdı kesinlikle. Ama yapılabileceğini gördük Siyirdim. Tebrikler AlkisAlkisAlkis.

Balıklar tam benim sevdiğim cinsten, çeşit çeşit. Çeşit olunca benim çok hoşuma gidiyor, boyları da fena olmamak kaydıyla tabi.

Tebrikler abi, afiyet olsun Alkis...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
yine çeşit bol herzamanki gibi faruk abi bereketli ve afiyet olsun AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık bereketli avın olmuş levroya devam rast gele.Seerf
tesekkurler Fikret..
levrek vurmayinca,insana merak gelmiyor dolasmaya..
sizlerede rastgele
ufuktan26 yazdı:Faruk tebrikler, gene dağıtmışsın ortalığı.Alkis Afiyet olsunSeerf
Levrek için canlı bırakmayı denemiyor musun?Smile
tesekkurler hocam...
canli birakmiyoruz..bilmiyorum ,o canli birakma av sekli burada pek alisilagelmis degil..
aslinda cok kurnazca bir av,
Finike`den raporlarini bekliyoruz..
iyi tatiller..
rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi güzel bir balıkavı daha yapmışsın.bende kendi kendime tam paragatta sardalya neden kullanmıyor acaba diye sorarken,senin cevabınla karşılaştım,ama balık çeşidi yine aynı olunca şaşırdım,sardalya paragatta iyi av vermesi gerekir bence,neden acaba bilinmez,paragattan sargozlar çıkmasaydı,olta avı daha mantıklı diyecektim,paragata gerek yok,yanlız sargozların boyları süper tam porsiyonluk maşallah.bereketli olsun sırtı avında beklenen olmasada çıkan balıklar hiçte yabana atılır cinsten değil benceSmile
eline sağlık abi,bol şanslar rastgele.
tesekkurler Aytekin...
sardalya ile yemli bir paragat,ortaligi sardalyaya kokutuyor...
hele-hele yarinki gun topladiginda uzerunde yenilmemis sardalyalar varsa..beni karistirma...
mamun temiz yem,yenilmezse gunese koyup kurutuyorsun(2 saatte)..etrafa ne koku salliyor ne bir sey..
bu defa sardalya ile yemledim,cunku paragati cope attim,yenilmmemis yemleri ile birlikte
sizlerde rastgele
cranium yazdı:Yaş 38 ama sende daha çoook iş var Faruk abi. Gecenin birınde yemle, git at, sonra oltacılık yap, sonra topla, sonra da işe. Birde bunları tek başına yapıyorsun ya vallahi helal olsun. Benim iş gününde böyle sabahlamayı gözüm almazdı kesinlikle. Ama yapılabileceğini gördük Siyirdim. Tebrikler

Balıklar tam benim sevdiğim cinsten, çeşit çeşit. Çeşit olunca benim çok hoşuma gidiyor, boyları da fena olmamak kaydıyla tabi.

Serkan dikkatini cekerim yasi yukarida duzelttim...Siyirdim
benim bu program o yas icin gecerli.ama arada bir bizde yapiyoruz..
fakat yarinki dukkandaki durumu ne sor-ne soyliyeyim
bu hafta sonu hakkimi ben kullandim..
sizlere guzel bol balikli bir hafta sonu dilerim
rastgele
fish or die yazdı:yine çeşit bol herzamanki gibi faruk abi bereketli ve afiyet olsun AlkisSeerf
tesekkurler Murat
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tebrikler Faruk abi bereketli olsun, işe yeni aldığınız paragatınız hayırlı olsun, nede olsa genç tabi daha dinamik birlikte bol avlar yaparsınız inş. Smile

Saygılar,
Bul
meteor yazdı:tebrikler Faruk abi bereketli olsun, işe yeni aldığınız paragatınız hayırlı olsun, nede olsa genç tabi daha dinamik birlikte bol avlar yaparsınız inş. Smile

Saygılar,
tesekkurler Orhan...
insallah..dedigin gibi nede olsa genc,igne uclari daha keskin olur..
sizlerede rastgele
Bul
cranium yazdı:Yaş 48 ama sende daha çoook iş var Faruk abi. Gecenin birınde yemle, git at, sonra oltacılık yap, sonra topla, sonra da işe. Birde bunları tek başına yapıyorsun ya vallahi helal olsun. Benim iş gününde böyle sabahlamayı gözüm almazdı kesinlikle. Ama yapılabileceğini gördük Siyirdim. Tebrikler AlkisAlkisAlkis.

tamamen buna katılıyorum,
ben herşey elimin altında oldugu zaman bile balıga gidemiyorum sen bu kadar işi maşallah yapıyorsun ve sık sık yapıyorsun sana helal olsun faruk abi AlkisSeerf
yozurinin küçüğünü hiç kullanmadım ama sanırım at çek için daha ideal o küçük olanlar.
9 luk daha oturaklı yüzüyor Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,607 25-07-2013, 01:36
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi