Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buluşma
abi üçünüde yendim ,ne dersi alacağım onlardan,isterlerse hayrına ders veririm Siyirdimsenle maç yapmadığım için böyle konuşuyorum,eğer senide yenseydim o zaman gör asıl fırtınayıSmileHappy
Bul
Yavv sen akıllanmıyacanSiyirdimDaha nasıl yenmemiz gerekiyo seniSeerfSeerf
Bul
levend yazdı:Yavv sen akıllanmıyacanSiyirdimDaha nasıl yenmemiz gerekiyo seniSeerfSeerf
valla harbi tavla oynayacağız öyle gamyun falan değil, o zaman kabul ederim yenilip yendiğimi, ,ben seni sen beni balına yendik işte.
ustam61 yazdı:Ömer im geç oldu yoksa senle oynardık.senin yendiğin adamları benim leblebi gibi yemem lazım.ama zar şeref in siz i varya aha o onları konuşturuyor.kalıptan dışarı çıkmıyorlar.misal 6-1 illa dışarı 5-3 illa içeri kapı alır biliyorlar.dedim ya zar işte sizsiz şeref.
abi internet tavla bir ölçü değildir zaten, zarları makina atıyor,oynayabileceğin bütün ihtimalleride o gösteriyor, ee nerede kaldı ustalık zeka.. zarları elde kavramak gerekSmile
Bul
senle kendim atmadığım zarla tavla oynamam.makina hep size atıveriyordu.nasılsa bir yerlerde denk gelir yüz yüze oynarız levent im.[/quote]
Nihat yeni turnuva yapıyomuş zarı kendin attığın türden...Bellimi olur bakarsın oynarızSiyirdimSmile
Bul
kamilcim istanbulun Fatih sultanı olmuşsun maşallah.
ama muhabbet tavlada kitlenmiş.en sonunda benide tavlacı yapacaksınız.
o zaman görün tavla nasıl oynanıyormuş.....SiyirdimWink
Bul
Kamil dün bende yine Galata köprüsünde idim,hala İstanbul'da olduğunu bilseydim Unkapanı'na uğrardım;çarşamba günü Ankara'ya dönerim demiştin..[Resim: icon7.gif]
Ben de Yalova'ya yeni döndüm,ama dün iyiki Galata'ya aynı yere gitmemişsin bir şey yoktu orada,sadece kefalcilerde birkaç parça vardı gerisi kesat.Palamut alanı da görmedim sadece sabah biri almış (malzemeci)livarında duruyordu.Ben de Eminönü tarafında Üsküdar iskelesi yanında tanıştığım bir balıkçının yedek oltasıyla kraça ile eğlendim..
Bu arada cep telf.ile çektiğim fotoyu ekleyeyim bari sende hiç foto yok anlaşılan..[Resim: icon7.gif]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bu leventi varya bu ball ıleventi haberi yok öyle kündeye getiriyorumki hayat boyu tavla demeyecek zar göremeyecek SiyirdimHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu leventi varya bu ball ıleventi haberi yok öyle kündeye getiriyorumki hayat boyu tavla demeyecek zar göremeyecek SiyirdimHehe
Sen yapmazsın yavvSmile
Bul
agam maşallah koca istanbulu talan ettin tebrikler Seerf bir hafta dinlen şimdi sonra yine yolculuk Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Fotoğraflar güzel geldi gerçekten..Ellerinize sağlık...Böylece sizlerden uzak kalmamış oluyoruz..

Selamlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antalyadaki ilk buluşma RIFAT YAMAN 6 1,827 17-01-2007, 17:36
Son Yorum: harslan1978

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi