Yorumları: 5,558
Konuları: 55
LeVrEkCi yazdı:haberimiz olsun ortak bakarsın zamanı uyarsa kaçar geliriz o güzel yüzünüzü görmeye  Harbiden abi ya, tekne olayını sallayalım, burada kalkan org yapalım,tekne parasıydı ,şu kadar kişi katılacaktı falan, hiç uğraşmana gerek yok, ohh tertemiz..şu tarih deriz , buyur ederiz ,gelene eyvallah..hazır mevsimide girmişken..günübirlik olur ,hava yağmurlu olmasın yeter , kıyıda rüzgarda dokunmaz zaten ..mavrışı ruşanı alır gelirsin.. zamanı ayarlama işini Murat abi halleder herhalde
Yorumları: 678
Konuları: 38
afiyet şeker olsun güzel av yapmışsınız darısı başımıza
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
aygroup yazdı:Sevgili Murat..
Bu sene kalkanı benden önce yakaladın..Bizler hala palamut peşindeyiz..Daha kalkana sıra gelmedi..
Balıklar güzel..Dediğin gibi biraz daha soğuk olunca daha büyükleri de gelecektir..
Tebrikler..Bereketli olsun..Rastgele..
Sevgiler.. Sağolasın Ahmet abi, yolunuz düşerse bekleriz
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Murat,kalkan sezonun hayırlı olsun daha irilerini de bekliyoruz senden.Amcaoğluna selam.. Eyv. Mehmet abi, selamını iletirim.
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun amcaoğlu,4 balık harika olmuş çıtır çıtır gider onlar şimdi afiyet olsun rastgele. Difrize yatırdım bir dost gelir diye.
ufuktan26 yazdı:Tebrikler MuratSezona iyi başlamışsın .Kalkanlar güzelmiş.Afiyet olsun. Teşekkürler Hocam.
tedirgin SaZaN yazdı:Murat abi Basri abi ile ellerinize sağlık, niyetlenen olursa demişsin inşallah bayram ertesi bir Sakarya team de biz kuralım , diğer illeri kıskanmaya başladım çünkü,, afiyetle abi Hadi toprağım sanada bulaştıralım şu denizi.
bucalıfikret yazdı:murat eline sağlık kalkan sezonunu açmışsın daha irilerine rast gelsin. Yarın akşam aynı yere yolculuk, umarım daha bereketli olur.
yalova tatar yazdı:elinize sağlık murat .amca oğlunla beraber ekip sağlam zaten. kalkanlar da harika bayramdada yaparmı ? bayramda düzcedeyim kaçarım yani yanına Bayram boyunca nöbet yok, sıkıntı olacağını zannetmiyorum, beklerim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tedirgin SaZaN yazdı:Harbiden abi ya, tekne olayını sallayalım, burada kalkan org yapalım,tekne parasıydı ,şu kadar kişi katılacaktı falan, hiç uğraşmana gerek yok, ohh tertemiz..şu tarih deriz , buyur ederiz ,gelene eyvallah..hazır mevsimide girmişken..günübirlik olur ,hava yağmurlu olmasın yeter , kıyıda rüzgarda dokunmaz zaten ..mavrışı ruşanı alır gelirsin.. zamanı ayarlama işini Murat abi halleder herhalde  bana uyar ortak seve seve gelirim gelenide alır gelirim yeterki gün bana uysun 1 gece kalmalıda olabilir sabah gel akşam dön de olabilir ama gece kalmalı olursa 1 gece  muhabbeti iyi olur
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kalkan balığı av sezonunuz hayırlı olsun Murat,Daha irilerine inşallah.Bereketli afiyet olsun
Bornova - izmir
|