Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karasu, İhsaniye köyü kalkan sezonu,
LeVrEkCi yazdı:haberimiz olsun ortak bakarsın zamanı uyarsa kaçar geliriz o güzel yüzünüzü görmeye Seerf
Harbiden abi ya, tekne olayını sallayalım, burada kalkan org yapalım,tekne parasıydı ,şu kadar kişi katılacaktı falan, hiç uğraşmana gerek yok, ohh tertemiz..şu tarih deriz , buyur ederiz ,gelene eyvallah..hazır mevsimide girmişken..günübirlik olur ,hava yağmurlu olmasın yeter , kıyıda rüzgarda dokunmaz zaten ..mavrışı ruşanı alır gelirsin.. zamanı ayarlama işini Murat abi halleder herhalde Siyirdim
Bul
afiyet şeker olsun güzel av yapmışsınız darısı başımıza
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Murat..

Bu sene kalkanı benden önce yakaladın..Bizler hala palamut peşindeyiz..Daha kalkana sıra gelmedi..
Balıklar güzel..Dediğin gibi biraz daha soğuk olunca daha büyükleri de gelecektir..

Tebrikler..Bereketli olsun..Rastgele..

Sevgiler..
Sağolasın Ahmet abi, yolunuz düşerse bekleriz
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Murat,kalkan sezonun hayırlı olsun daha irilerini de bekliyoruz senden.Amcaoğluna selam..
Eyv. Mehmet abi, selamını iletirim.
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun amcaoğlu,4 balık harika olmuş çıtır çıtır gider onlar şimdi afiyet olsun rastgele.
Difrize yatırdım bir dost gelir diye.
ufuktan26 yazdı:Tebrikler MuratSezona iyi başlamışsın .Kalkanlar güzelmiş.Afiyet olsun.
Teşekkürler Hocam.
tedirgin SaZaN yazdı:Murat abi Basri abi ile ellerinize sağlık, niyetlenen olursa demişsin inşallah bayram ertesi bir Sakarya team de biz kuralım , diğer illeri kıskanmaya başladım çünkü,, afiyetle abi
Hadi toprağım sanada bulaştıralım şu denizi.
bucalıfikret yazdı:murat eline sağlık kalkan sezonunu açmışsın daha irilerine rast gelsin.
Yarın akşam aynı yere yolculuk, umarım daha bereketli olur.
yalova tatar yazdı:elinize sağlık murat .amca oğlunla beraber ekip sağlam zaten. kalkanlar da harika bayramdada yaparmı ? bayramda düzcedeyim kaçarım yani yanına
Bayram boyunca nöbet yok, sıkıntı olacağını zannetmiyorum, beklerim.
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkistebrikler murat kardeş.Balıkların görüntüsü güzel inşallah tadıda öyledir.avlarınız bereketli,yedikleriniz afiyet olsun.AlkisAlkisSeerf
Sevgili Ustam, İst. org.a gitmeden gelde bir gün gidelim.
Bul
yycolak yazdı:Çok güzel olmuş muratcım.kalkanın tadını unuttuk desem yeridir.afiyet olsun kardeşim sağlıkla.AlkisSeerf
Bizde unuttuk be abi. aile eşrafına selam ve saygılar.
blue_zaire yazdı:bereketlı olsun abı ıns daha buyuklerıne denk gelırsın afıyet olsun Alkis
Sağolasın sevgili kardeşim. temennilerin için eyvallah.
nihatkr yazdı:bgu kalkanı oldum olası sevemedim. Smile Tırsıyormuyum nedir. Snifsinf
Afiyet olsun. Daha büyüklerini tutasınız inşallah.
Sanki zokaya poşet takılmış gibi geliyor. ben tırsılacak bir durum görmedim. Teşekkürler, rastgele.
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimNihat ım haberinin olmasına lüzüm varmı.çadırı saracan sırtına,bir cumartesi sabahı ya Ömeri ya Muradı arayacan "selamın aleyküm dostlar,ben mini org. na geldim,kalkan yakalamaya gidiyomuşuz" dersin.cumartesi-pazar avlanacaksın pazar akşamı döneceksin memlekete.SiyirdimHeheHehegitmeden evvel de http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilcel...x?m=KARASU ya bakmayı ihmal etmeyecen tabii
Sen niye gelmiyorsun.
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimNihat ım haberinin olmasına lüzüm varmı.çadırı saracan sırtına,bir cumartesi sabahı ya Ömeri ya Muradı arayacan "selamın aleyküm dostlar,ben mini org. na geldim,kalkan yakalamaya gidiyomuşuz" dersin.cumartesi-pazar avlanacaksın pazar akşamı döneceksin memlekete.SiyirdimHeheHehegitmeden evvel de http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilcel...x?m=KARASU ya bakmayı ihmal etmeyecen tabii
yok ustam ben öyle şeyleri sevmem yapmamda önce 1 ay önceden ararım planlayabiliyorsak planlarız (kime gideceksem evinden izin alsın kendini ayarlayabiliyorsa ayarlasın)sonra hanımdan ve çocuklardan iznimi alırım iş yerimden gerekli ayarları yapar ortağıma bilgi verir o tarihte olmayacağımı söylerim sonra o tarihi hevesle beklerim gider çadırımı kurar zevkini çıkartırım Seerfgeçen gün gürhan istanbuldaydı sabah aradı gel bi çay kahve içelim dedim işim var gelemem dedi sonra akşam üstü aradı benim işim vardı görüşemedik ama önceden haberim olsa en azından 1-2 saat de olsa bişeyler yapabilirdik plansız olmuyor ne yazıkki bu işler Seerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Harbiden abi ya, tekne olayını sallayalım, burada kalkan org yapalım,tekne parasıydı ,şu kadar kişi katılacaktı falan, hiç uğraşmana gerek yok, ohh tertemiz..şu tarih deriz , buyur ederiz ,gelene eyvallah..hazır mevsimide girmişken..günübirlik olur ,hava yağmurlu olmasın yeter , kıyıda rüzgarda dokunmaz zaten ..mavrışı ruşanı alır gelirsin.. zamanı ayarlama işini Murat abi halleder herhalde Siyirdim
bana uyar ortak seve seve gelirim gelenide alır gelirim yeterki gün bana uysun 1 gece kalmalıda olabilir sabah gel akşam dön de olabilir ama gece kalmalı olursa 1 gece Seerf muhabbeti iyi olurSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bana uyar ortak seve seve gelirim gelenide alır gelirim yeterki gün bana uysun 1 gece kalmalıda olabilir sabah gel akşam dön de olabilir ama gece kalmalı olursa 1 gece Seerf muhabbeti iyi olurSeerf
valla oda uyar abi, c.tesiden kurarız çadırı gece bakarız dalgamıza, pazar düşeriz balığın peşine, valla süperde olur hani yaw,düşününce canım çekti,, SeerfMurat abii ne zamana yapalım olayıSmile
Bul
Kalkan balığı av sezonunuz hayırlı olsun Murat,Daha irilerine inşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  09.12.12 turna sezonu finali sciftcan 17 2,801 13-12-2012, 16:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Sezonu açtım alabalıkları kaptım çılgınbalıkçı 35 4,369 14-06-2012, 12:27
Son Yorum: muratcoskun
  Karadeniz kalkan avı muhammer41 31 6,480 22-12-2011, 15:14
Son Yorum: muhammer41
  Kalkan aramaya devam; murki 13 2,920 13-11-2010, 09:36
Son Yorum: bucalıfikret