Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üç av gününün özeti
mariner8 yazdı:Bravo kaptanım Alkis üç günde çeşit çeşit av olmuş Alkisbereketli ve afiyet olsun Seerf , yeni fotoğraf makinanı güle güle kullan 76
Yeni foto makinasının tarih atma özelliği yokmudur bir türlü bulamadımHadiordansizlerede böyle bereketli avlar dilerim Ahmet.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Maşallah Orhan abim güzel balıkçılık yapmışsın senin şu kalamarla mercan avlarına bayılıyorum doğrusu . bizim buralarda bunlardan yok ama yakalama fırsatım oldu mercan balığı avcılığıda yemesine zevk veren bi balık tebrik ederim sayın abim balık meran güzel güzel balıkçılık yapıyorsun saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
orhanekmekci yazdı:Mustafa kardeşim ahtapot kalamardan daha lezzetli diyebilirim tabiki damak zevki farklı oluyor ahtapotun en önemli kuralı çok iyi vurarak yumuşatmak köpüğü kayboluncaya kadar yoğurmak diyebilirim yenilen yeri ahtapotun kolları.Daha sonra kısık ateşde 1,5-2 saat kadar pişecek,bundan sonra nasıl tüketeceğin kişiye kalıyor.saygılarımla.
neyse orhan abı sana afıyet bal seker olsun ben omrum boyunca ahtapot yıyecegımı sanmıyorumHadiordanSiyirdim
Bul
musty34 yazdı:neyse orhan abı sana afıyet bal seker olsun ben omrum boyunca ahtapot yıyecegımı sanmıyorumHadiordanSiyirdim
Başta bende senin gibi düşünüyordumHadiordantuttuğum ahtapotları geri bırakıyordum birgün bunu duyan bir abim yakala bana getir deyinceye kadar.Getirdiğim ahtapotu hazırladıktan sonra benide çağırdı yiyip yememe arasında kaldımSiyirdim hazırladığı ahtapottan yedikten sonra görünüşe aldanma deyimini doğrular gibi,lezzetlimi lezzetliSeerf
Bornova - izmir
Bul
Babacım çok güzel olmuş yalnız site olayını kendine iş almışsın inşallah başın ağrımaz..
Bereketli olsun babacım..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Başta bende senin gibi düşünüyordumHadiordantuttuğum ahtapotları geri bırakıyordum birgün bunu duyan bir abim yakala bana getir deyinceye kadar.Getirdiğim ahtapotu hazırladıktan sonra benide çağırdı yiyip yememe arasında kaldımSiyirdim hazırladığı ahtapottan yedikten sonra görünüşe aldanma deyimini doğrular gibi,lezzetlimi lezzetliSeerf
sen dıyosan emınımkı lezzetlıdır abıGulumse
ama senın de basından gectıgı gıbı bırı yapacak bende yıyecemkı anca oyle yerım yoksa bedava verseler almamSiyirdim
Bul
Orhan abi, yine tepsiyi fullemişsin Smile güzel balıklar , afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
baba bereketli avların olmuş Seerf ustalarada bi pişirimlik tattırsaydın şişmesin bi tarafları adamların SiyirdimHehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Orhan baba tebrikler hiç boşun yok maşşallah..Abi senin oralarda çupra yok mu???
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Orhan baba tebrikler hiç boşun yok maşşallah..Abi senin oralarda çupra yok mu???
çupra vardıda orhan baba'nı tutmadı.SiyirdimSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi