Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
way be adamdaki şansa bakk heralde çanakkalenin uğuru:D:D
            Arkadaşlar,bireysel polemikler doğru değil,kırıcı olmanın da anlamı yok...:0521:
Bul
.............
Armağan 1966 Tekirdağ/Antalya
Bul
sanane kardeşim milletin üslubundan karısmasana sen Smile))))))puhahahahahaha gene cok gülüyorum neyse ben cıkııım biraz geziniyim yagmurda sarıyerde
arkadaşlar herkes sakin olsun lütfen kıvılcımdan yangın çıkarmıyalım anlayışlı olalım yanlış anlaşılmalara izin vermeyelim sakin sakin şurada vakit geçitip bişeyler ögrenip yeri geldi eglenelim yeri geldi dertleşelim herkese saygılar76
Bul
haydut m. kardeş zaten bu balık isteyene değil kısmeti olana geliyor bak ben ne zamandır istiyorum olmuyor çocuklar çok kısmetliymiş
Bul
GÖKSEN yazdı:haydut m. kardeş zaten bu balık isteyene değil kısmeti olana geliyor bak ben ne zamandır istiyorum olmuyor çocuklar çok kısmetliymiş

biz gırgırına takılıyos beaSmile
Bul
Evet doğru tahmin ettiniz. Noktalar daha önce sinirlenip yazdığım mesajların silinmiş hali forumda huzursuzluk çıkmasın diye sildim.
Bul
sağol arkadaşım,doğru yapmışsın.Birbirimizi kırmaya gerek yok.aslında sinirlen meyede gerek yok,sonuçta balığı alem tutmuş biz muhabbetini yapıyoruz.
Bul
army 59 teşekkürler gerginliğe gerek yok biz burda hep dostuz
Bul
1 saniye 1 saniye ne yazmış o arkadas bana soylermısınız ben 3 gundur fln gıremıodum gormemısım lutfen biri soylermı
Bul
Volkan önemli bir şey yok.Uzatmayada gerek yok.Sen söyle bakalım balıklar ne alemde Çanakkalede.Havalar avlanmaya müsaade ediyormu.Mamafi Çanakkale poyraz kuytusudur,poyrazı Eceabat yer.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi