LeVrEkCi yazdı:ben akdeniz balığından anlamam ama resimdeki marmarada tutulan istavriti hatırlayınca neden olmasın diye düşündüm.
Bursa’da bir markette satışa sunulan 9 kilo 200 gram ağırlığındaki istavrit görenleri şaşırttı. Marmara Denizi’nde yakalanan dev istavriti 200 TL’ye satışa sunan balıkçı Ömer Kocaman, 25 yıldır balıkçılık yaptığını fakat böylesi büyük bir istavritle ilk kez karşılaştığını söyledi.
Mete acemi olsanda çok iyi av yapmışsın.bundan iyisi can sağlığı.
büyük balık çıplak dediğimiz balık.kefal,gopez ve lokumda doğru.
çeşit balık avı olmuş.
sana tavsiyem aynı anda,bir birinden farklı fazla takımla çalışmaman.
ellerine sağlık,afiyetler olsun.
LeVrEkCi yazdı:ben akdeniz balığından anlamam ama resimdeki marmarada tutulan istavriti hatırlayınca neden olmasın diye düşündüm.
Bursada bir markette satışa sunulan 9 kilo 200 gram ağırlığındaki istavrit görenleri şaşırttı. Marmara Denizinde yakalanan dev istavriti 200 TLye satışa sunan balıkçı Ömer Kocaman, 25 yıldır balıkçılık yaptığını fakat böylesi büyük bir istavritle ilk kez karşılaştığını söyledi.
evet Nihat..dusuncen dogru..
o heber site icinde de paylasilmisti...cok dogru..
o buyuklukte istavrit olunca...genisine ne kalmis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
resimleri incelerseniz herşeyleri aynı balıkların ikiside aynı ama artık ikiside istavrtimi ikiside tralmı çıplakmı bilemem ama herşeyleri aynı yüzgeçlerine kadar çizgilerine kadar aynı.
Mete ilk raporun hayırlı olsun
çeşitli balıkların yakalandığı güzel bir av günü yaşamışsın tebrikler
bundan sonraki avlarının bereketli geçmesini dilerim
afiyet olsun rastgele