Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ercan mertbilek yalovadaydı
ustam61 yazdı:SiyirdimÇankırı-Angara-Eskişeher vay beee arazi epey genişliyor.her hafta biryere göçerim artık.SiyirdimSeerf

Ayıpsın be ustam istersen hergün gel..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ustam61 yazdı:SiyirdimÇankırı-Angara-Eskişeher vay beee arazi epey genişliyor.her hafta biryere göçerim artık.SiyirdimSeerf

hadi ordan Hadiordan bulunduğun yer neyine yetmiyor çok bile sana Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
izmir gene iyiymiş be kamil abi,ereğlide yazlıklar 100.000 den başlıyor ki ereğli nereee izmir nere izmir daha değerli olması lazım.
Bul
ama izmiri bende çok istiyoru,bana kalsa hiç düşünmeden gideceğimde eşim istemiyor birde çocukların okul meselesi izin vermiyor mecburen istanbulda yaşamak zorundayım.
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:tesadüfmü teadüf ama güzel bir tesadüf desenizeyalovadan kaçış yok ama geçen hafta içi günü birlik çeşme yaptım izmirin ruhu bile duymadı Bobo uyuorlardı herhal bir arkadaş çeşmeye iş takibi gidiyordu benide yanına kattı ben yazlıklara göz attım o işine gücüne baktı akşamda tekrar yola çıktık sonuç hüsran tabi uçuyor çemede fiyatlar uçuyor 1+1 bile 90.000 tl den başlıyor Hadiordan

Kamil ILIPINAR yazdı:valla bu gidişle rüyada görecez deniz kenarında yazlık almayı Baby

Sıkılmadan birde yazmışsın İzmirlilerin ruhu duymadı diye.Geliyorum dedinde yolda mı bıraktık şekerim.Asıl kabahati sen işlemişsin.Haber vermeden gel birde latife yap helal valla.
Yazlık istiyorsan Maydanoza gel 90.000'ne 3 tane yazlık alırsın buradan.Hemde denize sıfır.
Bul
yycolak yazdı:Sıkılmadan birde yazmışsın İzmirlilerin ruhu duymadı diye.Geliyorum dedinde yolda mı bıraktık şekerim.Asıl kabahati sen işlemişsin.Haber vermeden gel birde latife yap helal valla.
Yazlık istiyorsan Maydanoza gel 90.000'ne 3 tane yazlık alırsın buradan.Hemde denize sıfır.

şekerim kafayı çeşme,urla tarafına taktık bakacaz olmazsa neden olmasın sizin maydonoz hayde yetişen alıyor üç demeti bir liraaaaSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanO zaman kımıldama bi yere .çadırını bekle.AlkisSeerf

ben çadırda yaşamıyomki çadır bekleyim senin gibi bekleyipde gidemeyen sensin Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bende, hoş bi tesadüf Gulumse dünya küçük derler ya doğrudur Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Hoşgeldin ercan abi keşke beş dakikanı ayırabilseydinde bizlerde sizi yakından tanımış olurduk neyseki istanbula bir kapı açıyorsun bundan sonra görüşürüz.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
artık ayda bi burdaaa ercan abii ,, gelceği gün yada arabanın plakasını veririm ido ya yeğenler zaten haberdar ederler 76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ercan abi ve ilker LeVrEkCi 7 1,897 16-03-2009, 23:54
Son Yorum: bucalıfikret
  ALTAYLI   (Ercan Mertbilek) ve Ben H.A.R.U.N 16 3,803 09-07-2007, 16:27
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi