Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamışım İçin Yaptığım Bazuka Çanta
ufuktan26 yazdı:Ellerine sağlık Cem, çok güzel olmuş.Alkis
Yalnız yolda emniyet güçleri çevirmesinler Siyirdim

Ufuk abi bende bir emniyet görevlisiyim ve silah teknisyeniyim sıkıntı çıkmaz için rahat olsun Siyirdim
Bul
güzel bir çalışma olmuş,gördüğüm kadar makine içine sığmıyor galiba Alkis
Bul
Dr.Güner yazdı:güzel bir çalışma olmuş,gördüğüm kadar makine içine sığmıyor galiba Alkis

Güner abi sadece kamışı alıyor çapı 75cm makine için başka bir düzenek düşünüyorum ama şimdilik mukavva kutu içerisinde.
Bul
orjinalleri halt etmiş harika olmuş tebrikler kardeşimAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Eline sağlık , güzel olmuş Alkis
Bul
Gerçekten örnek bir çalışma yapılmış. AlkisAlkisAlkis Ben bu konuyu işlerimin en yoğun olduğu döneme denk geldiği için atlamışımRolleyes Ümit tekrar gündemlediğin için teşekkürler76
Bul
Cem mükemmel olmuş hakikaten 10 numara elinecsağlık. TebriklerAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Gercekten harika bir tasarim. Emeginize saglik. Kamislarin kirilmamasi icinde sert bir boru gercekten harika. . imzalarini da attinmi herseyi tamam Alkis
Bul
malzemeler hakkında fikrim olmadığı için soruyorum;manşona ne için gerek vardı?tıpalar işi görmüyormuydu?birde bu pop perçinleri çivi gibimi çaktınız,eğer öyle çaktırsanız çatlama olmadımı borularda.
Bul
Alkis
sevimli34 yazdı:Uzun süredir izine giderken uçakta kamışımı nasıl götürebilirim diye düşünüyordum. Forumları araştırdım av marketi sitelerine kamış çantalarına baktım fiyatlar oldukça yüksekti. Kendim nasıl birşey yapabilirim diye düşünürken başka bir forumda bir arkadaşın yapmış olduğu bazuka kamış çantasını gördüm bunun benim işimi görebilceğine kanaat getirdim ve malzemeleri aldım ve sonunda ortaya kullanışlı ve ucuza mal olan bir kamış çantası çıktı.

Malzemeler...

* 75'lik pvc pis su borusu.. 1 m.. 3,00.- lira..
* 75'lik pvc manşon.. 1,00.- lira..
* 75'lik pvc tapa.. 2 adeti 1,00.- lira..
* 25 mm enli örgü kayış (Eski örgü kemerim).. 0,00.- lira..
* 10 adet pop perçin.. 2 adeti 0,30.- lira..
* gri renkli koli bandı.. (çok güçlü olanlardan) 3,00.- lira..

PVC boru ve tüm parçaları bant ile sardım parçaları birbirine monte ettim askı kayışınıda alttan ve üstten 4 er adet pop perçin ile monte ettim. 30 dk. içinde herşey hazırdı.

[Resim: attachment.php?thumbnail=27223]
[Resim: attachment.php?thumbnail=27224]
[Resim: attachment.php?thumbnail=27225]
[Resim: attachment.php?thumbnail=27226]
[Resim: attachment.php?thumbnail=27227]
[Resim: attachment.php?thumbnail=27228]
[Resim: attachment.php?thumbnail=27229]
ELİNİZE , EMEGİNİZE SAĞLIK..YENİ ALDIGIM SPİN KAMİŞ İCİN BAZUKA CANTA ARAŞTIRDIM..İNTERNETTEN..60.-TL DEN 100.- TL YE KADAR CIKIYOR..AMA SİZİNKİ BENCE EN SAGLAMI..DIŞ KAPLAMA BELKİ DAHA FARKLI ,JANJAN LI YAPILABİLİRDİ..AYNISIN DAN YAPIYORUM..FİKİR VERDİGİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜRLER..RASTGELE...)))))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sahte baliklarimin daha düzenli durmasi için yaptigim çanta YaKaMoZ 21 5,607 28-01-2015, 10:05
Son Yorum: fish or die
  sallama olta için kazık çalışması :) Ansaidzayyy 3 3,937 09-03-2013, 11:37
Son Yorum: YaKaMoZ
  sazan için düzenek brösi 23 6,384 30-05-2012, 23:18
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi