Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,2 kg Çipura
Alkis Bravo Ufuk hocam Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf
bundan sonra yemcilere para vermeyecem Siyirdim yalnız fırıncıya Bobo
Bul
cidden maşallahı var hocam şeytanın bacağını kırmışsın.. tebrikler... hayırlı işlerAlkisAlkis

ekmekle tuttun ne ballısın hocamSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah ufuk hocam bu balığa şapka çıkarılır,okurken zevk aldım bereketli olsun...artık senin avatarıda değiştirme zamanı geldi,müsade edersen bi değişikliklik yapmak isterim Gulumseafiyet olsun hocam rastgele,iyi tatiller.AlkisSeerf

Teşekkür ederim Nihat.Avatar da yakışıklı olmuş hani Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
araphüso26 yazdı:cidden maşallahı var hocam şeytanın bacağını kırmışsın.. tebrikler... hayırlı işlerAlkisAlkis

iyi gene baligin yarisini istemedi yaSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:cidden maşallahı var hocam şeytanın bacağını kırmışsın.. tebrikler... hayırlı işlerAlkisAlkis

Eyvallah Hüseyin.Seerf
Her zaman derim,ekmeğe gelmeyen balık yok.Zaten burada yem sıkıntısı var.Mamun,kurt v.s buralarda satılmıyor.En kolay yem ekmek ve tavuk göğsü.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ufuk hocam tebrikler, Allah herkese böyle çipura tutmayı nasip etsin.
Ben de ekmekle tutulanını ilk defa duyuyorum ve görüyorum.
Bereketli olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Ufuk hocam tebrikler, Allah herkese böyle çipura tutmayı nasip etsin.
Ben de ekmekle tutulanını ilk defa duyuyorum ve görüyorum.
Bereketli olsun.

Teşekkürler Serkan.Balıklar yörelere göre yem alışkanlığı ediniyor sanırım.Burada boru kurdu,mamun,sülünez,yengeç v.b. yemler yok. Eğer o yemlerle avlanma çok olursa balıklar başka yeme bakmaz.O yüzden bizim için avantajlı bir durum ortaya çıkıyor.Seerf
Bul
afıyet olsun,tebrıkler.
murat tuna 1979 manısa
Bul
Zıpkıncı yazdı:Ufuk hocam bereketin bol olsun...Çupra harika...Alkis
Teşekkürler Emrah Gulumse
Köksal yazdı:Maaşallah çupra güzel görünüyor.Bereketli olsun hocam afiyet olsun.Alkis
Teşekkürler Köksal Gulumse
HAŞİM77 yazdı:Maşallah hocam turnayı gözünden vurmuşsun afiyet olsun.Alkis

Teşekkür ederim Haşim.Daha iyileri senin oltanda olsunSeerf
Bul
cilingoz yazdı:ufuk hoca güzel balık almışsın tebrikler paylaşım için tşk.
Teşekkürler Selim abiGulumse
bucalı yazdı:Hocam ekmeğe basan ender çupralardan biriniz çekmişsin tebrikler güzel çupra. Aman dikkat bağımlılık yapar.Smile
Eyvallah Barış.Bağımlılık konusunda haklısınBobo
ANTALYALI07 yazdı:ufuk hocam tebrikler,ekmek içiyle yakalanan bu boyda bir çupra ilk defa görüyorum.ben burda o çuprayı yakalamak için ne yemler denedim.ama demekki ekmek içini denemek lazımmış.tebrik ederim abi.bol şanslar rastgele.

Teşekkürler Aytekin.Zaman zaman bölgeye göre değişiyor işte.Ekmeğe de basıyor bazen.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,516 14-06-2015, 15:15
Son Yorum: tahsinmersin
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,459 04-12-2014, 19:47
Son Yorum: tahsinmersin
  Sahilevlerindeki o Çipura SpinAvcısı 21 3,301 05-11-2013, 12:22
Son Yorum: tatar35
  izmir körfezde çipura sinyali verdi SpinAvcısı 22 3,715 11-04-2013, 10:39
Son Yorum: fish or die
  çipura avı sadegonul 11 3,128 09-11-2010, 17:14
Son Yorum: Lakerda
  1.5 kg çipura,1.5 kg levrek avlarımız çanakkale 15.08.2008 white gull 17 70 9,522 29-08-2008, 00:52
Son Yorum: white gull 17
  muhteşem 3 lü kefal levrek çipura shipmen 27 4,994 20-08-2008, 18:37
Son Yorum: aahmet
  Ege'de çipura çılgınlıgı !!! blue_zaire 14 3,111 08-10-2007, 10:35
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi