Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mariner 8 in sülünezleri
ahme t kardeş yolun düşerse buca'yada beklerim bir acı kahvemi içersin..AlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:Eline sağlık şekerim.Kısa zamanın karı gibi olmuş.Afiyetle.Alkis
Ahmet arkadaşımı bende bekliyorum bu sene.bakalım ne olacak.Hi

araphüso26 yazdı:tavalıklar maşallah 5 tava dolduracak kadar var.. ahmet abimede helal olsun seni ziyaret etmeden geçmiyo.güzel fotolar babacım teşekkürler paylaşım için...

cilingoz yazdı:orhan abi böyle tavalığa can kurban her çeşit mevcut ahmetin kısmeti olsa derim ben.

murki yazdı:güzel buluşma, harika ortam. Ahmet abicim sen gittikçe gençleşiyormusun acaba.
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerfAhmette teknede olsaymış balığa doyacakmışızGulumse
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:AlkisAlkis Bravo kaptanım AlkisAlkis yine güzel av çıkarmışsın Alkis
Bizde akşam üzeri Karaburunda büyük adanın yanında biraz yemliye takıldık , balıkçılık zevkimizi yaptık ,sağolsun Murat kaptanın sayesinde biraz da olsa kurtları döktüm .
Bereketli ve afiyet olsun , rastgele 76

Sende olsaydın mercana cıkardık,tatilin devam ediyorsa beraber ava cıkabiliriz.Sanada Karaburundaki avlarında bol şanslar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:Orhan baba klasikleşmiş avların devam tebrikler abi. Bu hafta kısmetse senin o taraftayız hızlı levrek duyumları aldım.. gelince arıcam seni abi.
Teşekkür ederim Barış.tel.bekliyorum,sizlerede bol şanslar dilerimGulumse

Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Orhan abicim.
Sevgili meslektaşım Ahmet abiye de tekrar hoşgeldin diyorum. Sağolsun Orhan abi, Ahmet abiyle telefonda görüşme fırsatı yarattı.
Bu arada gene bulmuşsun erkek mercanları Orhan abim. Bayılırım, çıtır çıtırSiyirdim
HErdaim rastgele...AlkisSeerf
Balık taze olduktan sonra her biri ayrı lezzetSeerfteşekkür ederimGulumse
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abicim taze yemle güzel av çıkarmışsın afiyet olsunSeerf
ahmet abim sende hoşgeldin iyi tatilller selamlar.Gulumse

yakamoz.gr yazdı:tebrikler Orhan abi,guzel bir av olmus Amet abinin sulunezleri ise yaramis,daha bollarina rastgele.afiyet olsunSeerf

Uzun_ahmet yazdı:Babacığım güzel bir buluşma olmuş, Ahmet abimede saygılar olsun..
Tavalık balıkları almışsın bereketli olsun..AlkisAlkis

rusan yazdı:Tebrikler Orhan abi güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun

Teşekkür ederim arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:marinerin sulunesleri her zaman bereketlidirAlkis....yinede oyle olmus.birde Orhan abinin tecrubesi konusunca..durum ortadaAlkis.afiyetle orhan abiSeerf

Ahmet aretlik iyi tatiller..
Orhan abi..daha da bollarina
rastgele

ha..bu arada sirti burada da tik demiyorSnifsinf
Sağolsun buraya kadar yemleri korumuşAlkisbirde beraber ava çıkabilseydik teknede masayı SeerfkuracaktımHappyteşekkür ederim FarukSeerf

ufuktan26 yazdı:Orhan abi tebrikler.Raporlarını özlemiştik.Ellerine sağlık. Yine tavalıklar ortalığı şenlendiriyor.Alkis Afiyet olsun
Bu türden balıklar şükürler olsun tavamdan eksik olmuyor,teşekkür ederim UfukSeerf
Bornova - izmir
Bul
cranium yazdı:Allah muhabbetinizi bozmasın Alkis ...
Ahmet abi sana da iyi tatiller.

yalova tatar yazdı:güzel buluşma olmuş Alkis
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan kaptan güzel bir buluşma olmuş,adaşımın yemleride kısmetliymiş tavalık cıkmış bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkürler aretlik . bu ana kadar tatilim süper geçiyor Smile sanada daha güzel tatiller dilerim 76
Bu zamanda sirtiyi bırak gece mırmırcılığını yap . duyduğum kadarı mırmır devam ediyormuş . rastgele 76

Ahmet abi valla ordan da haberler aliyorsun ya, bravo sana...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
aahmet yazdı:orhan kaptan güzel bir buluşma olmuş,adaşımın yemleride kısmetliymiş tavalık cıkmış bereketli ve afiyet olsun.
Teşekkür ederim kaptanımSeerf

cranium yazdı:Ahmet abi valla ordan da haberler aliyorsun ya, bravo sana...

HappySiyirdimnaparsın buraya geldiği gibi avlaklarını özlüyorGulumse
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi