Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİG Avım
bucalıfikret yazdı:hocam maşallah eline sağlık güzel lagos almışsın pilakisi güzel olur afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Fikret.Sana da rastgele Gulumse
BALIK and OZAN yazdı:abi bizleri burada coşturuyorsun,helal olsun sana..çok şık ve değeri bir balığı tekneye almışsın.tebrikler..saygılar.rastgele..
Teşekkürler Ozancım.Sana da rastgele Gulumse
ANTALYALI07 yazdı:ufuk hocam eline sağlık jig avınında ilk ürününü almışsın tebrikler.lambuka ve palamut avıda zevkli geçmiştir.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
Teşekkürler Aytekin. Sana da bol şanslar dilerim Gulumse
orhanekmekci yazdı:Maşallah,tatilin keyfi tavan yapmış,bakalım Eskişehire nasıl dönecen hocamHappyşakası bi yana harika iş çıkartmışsınAlkisdevamıda gelir inşallah.Afiyetle.

Teşekkürler Orhan abi.Allah'a şükür çok güzel geçti tatilim.Yakında döneceğim inşallah.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
cilingoz yazdı:ufuk hocam çok güzel trefo almışsın daha büyükleri nasip olsun.
Teşekkürler Selim abi.Daha güzelleri senin olsun Gulumse
araphüso26 yazdı:resimleri önceden faceden gördüm harika iş çıkartmışsın hocam.. hak etmişsin o güzel kuzuyu afiyet bal şeker olsunAlkis

Teşekkürler Hüseyinim.Sana da afiyet şeker olsun sazanlarGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
güzel balık ne denebilirki paylaşım için teşekkürler.
Bul
Hocam Hocam Hocam neler yaptın sen öyle.Gönülden kutluyorum.
Artık bu işinde(jig)uzmanı olmuş sayılırsın.Şimdi sırada ne kaldı acaba.
Tatilin en güzelini yaşamışsın.Allah içine sindirsin.Afiyetle.Alkis76
Bul
fotokopici yazdı:güzel balık ne denebilirki paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim Erol.Umarım sağlığın daha iyidir..Gulumse
yycolak yazdı:Hocam Hocam Hocam neler yaptın sen öyle.Gönülden kutluyorum.
Artık bu işinde(jig)uzmanı olmuş sayılırsın.Şimdi sırada ne kaldı acaba.
Tatilin en güzelini yaşamışsın.Allah içine sindirsin.Afiyetle.Alkis76

Teşekkür ederim Yalçınım.Uzmanlık kiim biz kim, öğrencilik her daim devam bizde.Tatilim güzel geçiyor Allah'a şükür.Artık Eskişehir'e dönme vakti geldi.Gulumse
Rastgele...
Bul
ufuktan26 yazdı:Teşekkür ederim Erol.Umarım sağlığın daha iyidir..Gulumse

Teşekkür ederim Yalçınım.Uzmanlık kiim biz kim, öğrencilik her daim devam bizde.Tatilim güzel geçiyor Allah'a şükür.Artık Eskişehir'e dönme vakti geldi.Gulumse
Rastgele...

Bu çalışma yılıda tatil gibi verimli olsun Hocam.76Alkis
Bul
maşallah hocam harika rapor ve av. bereketli olsun. resimlere bakmaya doyamadım. çok güzel bir parça ,gönülden tebrik ederim .bu seneki tatiliniz harika avlarla dolu devamını dilerim. rastgele...AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:maşallah hocam harika rapor ve av. bereketli olsun. resimlere bakmaya doyamadım. çok güzel bir parça ,gönülden tebrik ederim .bu seneki tatiliniz harika avlarla dolu devamını dilerim. rastgele...AlkisSeerfAlkis

Teşekkür ederim İsmail kardeşim.Tatilde güzel avlar da oldumu bir başka oluyor tabi.Daha güzel tatil ve avların senin olması dileklerimle..Gulumse
Bul
kuzuya bak be.tekrar tebrik ediyorum ufuk amca.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:kuzuya bak be.tekrar tebrik ediyorum ufuk amca.. Alkis

Teşekkürler Egemen. Seerf Yazdan beri girmedin değil mi siteye Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,136 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,442 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 4,138 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,529 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,486 09-09-2014, 10:24
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,182 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 4,100 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,541 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  07.10.2012 Çupra avım Cihan Deniz 37 4,612 08-10-2012, 19:48
Son Yorum: Cihan Deniz
  30.09.2012 ''Beyaz Sütun'' Sargoz ve Çipura Avım... Sargoz35 28 3,728 02-10-2012, 10:14
Son Yorum: Sargoz35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi