Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
nasuh yazdı:çok geçmiş olsun bende eczacıyım bu ilacı daha önce duydu ama şimdi talep daha çok arttı ilaca tekrar geçmiş olsun saygılar ve bol sağlıklı hayat diliyorum
Nasuh kardeşim foruma hoşgeldin sana iyi paylaşımlar dilerim Balık ve avcılıkla ilgili haber ve fotolarını bekleriz. Bu arada Rovatinex ile ilgili inanılmaz bir şekilde teşekkür telefonu ve mail aldım. Gerçekten talep çok ama lütfen pahalı satmayın Avrupa'da çok ucuz
Bul
Öncelikle Allah kimsenin sağlığını bozmasın herşeyin başı sağlık.
yıllarıdrı böbrek taşı düşürmekte olan talihsizlerden biriyim defalarca taş kırmaya girdim iki defa da kapalı ameliyat ile taş aldırdım, en son gittiğim bir doktor Rowatinex önerdi hiç vakit kaybetmeden giidp aldım şu anki fiyatı 100 lük 34,5 ytl, şu an bu ilaca başlayalı 2 gün oldu yemeklerden önce 2 kapsül aldım taşım üreterde ve şu anda bu yazıyı yazarken içeride anormal bir kaşınma hissediyorum sizce bu normal mi? yoksa doz aşımından falan mı oldu? Bundan öncede Purinol diye bir ilaç kullanıyordum düşürmek için.
Bul
çok geçmiş olsun arkadaşım .aramıza hoşgeldin....
Bul
geçmiş olsun faydalı bildiler için teşekkürler
Bul
twiter yazdı:en son gittiğim bir doktor Rowatinex önerdi hiç vakit kaybetmeden giidp aldım şu anki fiyatı 100 lük 34,5 ytl, şu an bu ilaca başlayalı 2 gün oldu yemeklerden önce 2 kapsül aldım taşım üreterde ve şu anda bu yazıyı yazarken içeride anormal bir kaşınma hissediyorum sizce bu normal mi? yoksa doz aşımından falan mı oldu? Bundan öncede Purinol diye bir ilaç kullanıyordum düşürmek için.

benim bildiğim rowatinex yemeklerden önce 1 tane alınır. hiç 2 tane alındığını görmedim. prospektüstede yemeklerden önce 1 tane yazıyor. gündede en fazla 4 tane alabiliyorsun diye biliyorum!
3 öğünde toplam 6 tane almak zararlı olabilir. bence 1-2 gün ara ver ilaca veya miktarını azalt!! dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma.
çok geçmiş olsun.
Bul
twiter yazdı:Öncelikle Allah kimsenin sağlığını bozmasın herşeyin başı sağlık.
yıllarıdrı böbrek taşı düşürmekte olan talihsizlerden biriyim defalarca taş kırmaya girdim iki defa da kapalı ameliyat ile taş aldırdım, en son gittiğim bir doktor Rowatinex önerdi hiç vakit kaybetmeden giidp aldım şu anki fiyatı 100 lük 34,5 ytl, şu an bu ilaca başlayalı 2 gün oldu yemeklerden önce 2 kapsül aldım taşım üreterde ve şu anda bu yazıyı yazarken içeride anormal bir kaşınma hissediyorum sizce bu normal mi? yoksa doz aşımından falan mı oldu? Bundan öncede Purinol diye bir ilaç kullanıyordum düşürmek için.
Kardeşim büyük geçmiş olsun sen ilacı cüneyt'inde dediği gibi yemeklerden önce ve yatmadan birer tane almaya bak. anlaşılan çok yakında taşlardan kurtulacaksın iyi haberlerini bekliyoruz
Bul
sıkıntısı olanlara büyük geçmiş olsun,
paylaşım için'de hepinize teşekkür ederim,
maalesef bu kronik bir sorun,
ben de buradan ögrendiklerimi bu hafta sonu dile getireceğim,,
sağolun,
Niyazi - 1967 - 0+
Öncelikle bu rahatsızlıktan yakınan herkese geçmiş olsun. Ben de aynı dertten muzdaribim.Pardallian ilacı ilk kullanmaya başladığın zaman 2006 nın 11. ayı imiş Rowatinex'in hala bir faydasını göremedin mi? İlacı dışarıdan getirtip kullanmayı denemeyi düşünüyorum.Sağ böbreğimde 3 adet var. Geçen bir senede 2 tanesi kendiliğinden düştü, umarım diğer üçüde biran önce düşer.Sağlıcakla kalın.
Bul
BİR GÜLÜCÜK yazdı:Öncelikle bu rahatsızlıktan yakınan herkese geçmiş olsun. Ben de aynı dertten muzdaribim.Pardallian ilacı ilk kullanmaya başladığın zaman 2006 nın 11. ayı imiş Rowatinex'in hala bir faydasını göremedin mi? İlacı dışarıdan getirtip kullanmayı denemeyi düşünüyorum.Sağ böbreğimde 3 adet var. Geçen bir senede 2 tanesi kendiliğinden düştü, umarım diğer üçüde biran önce düşer.Sağlıcakla kalın.

Hoşgeldiniz. Çok çok geçmiş olsun umarım bu eziyet verici dertten en kısa zamanda şifa bulur kurtulursunuz.
Bul
böbrek rahatsızlığı çekenlere en büyük devalardan biri gene denizlerden geliyo eşkinanın beyninde bulunan 2 adet taş bunun için en iyilerden biri taşı sarımsak dovuceğinde dövüp yarım cay bardağı limonda 1 kaç gün bekletip eritirseniz üstüne az bişey saf zeytinyaği ekleyip içerseniz kısa zamanda iyi geldiğini göreceksiniz herkeze geçmiş olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,200 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi