Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sualtı fotoğraf denemelerim 1
Yorumlar harika, çook teşekkürler, her türlü eleştiriye de açığım elbette Smile
Nihat çekimerin harika, daha ne olsun.. bir de balığı avlarken görüntü yakalayabilsen tadından yenmez Wink bazıları kafa kamerası ile bazıları da küçük kamerayı bir şekilde zıpkına monte ederek çekiyorlarmış, değişik bir deneyim olurdu doğrusu..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Yorumlar harika, çook teşekkürler, her türlü eleştiriye de açığım elbette Smile
Nihat çekimerin harika, daha ne olsun.. bir de balığı avlarken görüntü yakalayabilsen tadından yenmez Wink bazıları kafa kamerası ile bazıları da küçük kamerayı bir şekilde zıpkına monte ederek çekiyorlarmış, değişik bir deneyim olurdu doğrusu..

balık vuruken resimlerim var şimdi baktım uzun videolar bi boş zamanımda yüklerim siteye,benim kamera hem zıpkına hem kafaya hem bileğe bağlanabiliyor çok güzel çekimler yapacağım inşallah.
Bul
Mehmet abi ben de bilmiyordum denizanası yediğini, o anda gözümle görünce inandım. Tabi bunların henüz yetişkinliğe erişmemiş mırmırlar olduğunu da gözardı etmemek lazım.
Bul
Belgesel tadında şenlenecek ortalık Alkis Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Valla admincim çekimleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Denizin üstü kadar altı da büyülemiştir beni. Neolur denizler yok olmasın Affet
Bul
Bu güzel paylaşımlara sonsuz teşekkürler Alkis Biliyormusun dışarıdaki bir manzara kadar su altındaki manzaralarada bayılıyorum.Sağlık nedenlerinden dolayı eskisi dalamıyorum. Tekrar teşekkürler.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Ben teşekkür ederim. Bu güzel yorumlar beni daha da heyecanlandırdı. Arşivimi düzenler düzenlemez yeni paylaşımlarım gelecek Gulumse
Bul
Resimler de videolarda harika devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Tebrikler
Sazanları özledim...
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bu güzel paylaşımlara sonsuz teşekkürler Alkis Biliyormusun dışarıdaki bir manzara kadar su altındaki manzaralarada bayılıyorum.Sağlık nedenlerinden dolayı eskisi dalamıyorum. Tekrar teşekkürler.Alkis

Bende de sinüzit var maalesef.5-6 yıl önce daldığım sırada bıçak gibi acı saplandı.Beynim patlayacak sandım.Şimdi iki üç metrede bakınıyorum.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
xfisher yazdı:Valla admincim çekimleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Denizin üstü kadar altı da büyülemiştir beni. Neolur denizler yok olmasın Affet

şu soğuk admin kelimesini sadece espri olarak kabul edebiliirim yoksa adminlikle alakam yok kabul etmem GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mikonostan sualtı manzaraları.. xfisher 24 3,645 13-09-2013, 16:42
Son Yorum: xfisher
  Sualtı fotoğraf denemelerim 2 xfisher 10 2,325 16-09-2011, 10:40
Son Yorum: xfisher
  Üyelerimiz Fotoğraf Albümü SerenaY66 157 31,158 04-08-2011, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI
  fotoğraf makinam Kamil ILIPINAR 23 3,479 03-01-2010, 23:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Fotoğraf Albümü YENİ SerenaY66 30 4,923 04-04-2009, 22:51