Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turna avi(13.10.2011)
tebrikler çok güzel turna , o kadar uğraşmanıza değmiş.
Sazanları özledim...
Bul
maşallah GulumseTebriklerAlkis,bende çok merak ediyorum şu turna avını ama baya zahmetli sanırım bir o kadar da heyacanlı olsa gerek.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
şu turnayı 1 kere olsun tutmak istiyorum hareketli bir av gibi geliyor bana doğrumudur?
Bul
Bende Nihat gibi düşünüyorum da nasıl olacak nerede olacak yakınımızda da yok ki böyle bir yerde deniyelim.Harika analatım bir o kadar güzel olan o görüntüleri bizlerle paylaşiığın için teşekkürler.
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah be kardeşim o kadar zahmet eziyet diken çamur ve yorgunluk fakat son dakikalarda gelen turna hepsine değmiştir umarım.. turna çok güzel rapor çok güzel ellerine oltana sağlık daha büyüklerine inşallah.. tasimi tanımam ama onada çok selamlarAlkis
Teşekkürler Hüseyin abi
Çok yoruldum çok eziyetli oldu ama sonunda buna değdi

ufuktan26 yazdı:Güzel yerlermiş Mesut.İstanbul da böyle yerler de varmış demek.Ellerine sağlık.Epey zahmet çekmişsiniz ama sonunda değmiş.Daha bollarına rastgele AlkisSeerf
Teşekkürler Ufuk abi
Çok olmasada istanbulda böyle birkaç avlak var

efese yazdı:resimler ve anlatım çok güzel.turna ise süper , elinize sağlık

Teşekkürler Nadir abi
Daha irileri sana rastgelsin

LeVrEkCi yazdı:bencede o eziyete ve yorgunluğa deymiş,meraya,resimlere balıklara bayıldım Alkis
Teşekkürler Nihat abi

Kamil ILIPINAR yazdı:resimlerdeki gibiyse meran harika bir yer o güzelim turnanında son dakikada gelmesi sizi bayağı bir sevindirmiş daha bollarına AlkisSeerf
Teşekkürler Kamil abi
Mera resimlerdeki gibi çok güzel bir avlak şüphen olmasın

murki yazdı:Heyecan dolu bir anlatım, harika manzara, tabiki sonucuda sevindirici. Tebrikler. Afiyetler olsun.Alkis

Teşekkürler Murat abi

Can ARSLAN yazdı:çok güzel bir av..tebrik ederim.

Çok sağol Can kardeş

yycolak yazdı:ne güzel anlatmışsın mestcum.sanki beraberdik.balıkçılık hele amatör ruhla yapıldımı meşakatide peşinden geliyor.ama bedelide bazen böyle bir balıkla ödeniyor.yorgunluk,eziyet akılda bile kalmıyor.ellerine,yüreğine,bileğine sağlık kardeşim.her şey mükemmel.afiyetle.Alkis

Teşekkürler Yalçın abi
Dediğin gibi çok meşakkatli yorucu ama bir o kadarda zevkli bir hobi

Marduk yazdı:Balıklar çok güzel avlak da çok güzel görünüyor demeden geçemeyecemSmileAlkis

Teşekkürler SEmih abi
Avlak gerçekten çok güzel sakin bir yer umarım bozulmadan böyle kalır
Mesut EKİCİ
YOZGAT
1974
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:heyt gözünü svem be, yakışıklı turna görmeyeli bayağı uzun zaman olmuştu,benim için avlaması en zevkli balıklardan bu canavar ya,onun gelişi ne tatlı olmuştur,bu arada mekanlarda süper, ellerine sağlık ,AlkisSeerf
Teşekkürler Ömer
Uzun zamandır bende böyle yakışıklı turna alamıyordum iyi geldi valla
Biraz uğraştırdı ama sonunda yola geldi
MaVrUşGiL yazdı:Mesut abi, yazıları soluk almadan okudum Alkis muhteşemdi.
Ama balık ayrı bir muhteşem Smile afiyetle AlkisSeerfAlkis
Teşekkürler Serkan kardeş
Mesut EKİCİ
YOZGAT
1974
Bul
bucalıfikret yazdı:mesut yorgunluğuna deymiş eline sağlık..Alkis
Teşekkürler Fikret abi
Gerçekten onca yorgunluğa değdi sonunda
Lakerda yazdı:Çok güzel bir av ve güzel bir rapor.Teşekkürler Mesut.Bereketli olsun..
Bir dahaki senelik izin ne zaman ?

Teşekkürler Mehmet abi
Valla içerde epey bir iznim varSmile)

Albatros-gr yazdı:guzel bir turnaAlkis..guzel bir raporAlkis.....guzel manzarali fotolarAlkis...
tesekkurler Mesut..Seerf
daha da bollarina
rastgele

Teşekkürler Faruk abi

rusan yazdı:tebrikler çok güzel turna , o kadar uğraşmanıza değmiş.
Teşekkürler Ruşan kardeş
Daha irileri sana rastgelsin

albatros41 yazdı:maşallah GulumseTebriklerAlkis,bende çok merak ediyorum şu turna avını ama baya zahmetli sanırım bir o kadar da heyacanlı olsa gerek.
Teşekkürler Korhan kardeş
Bu turna avına bir kere giden ve turna yakalayan biri birdaha bu sevdadan kurtulamazSmile)

LeVrEkCi yazdı:şu turnayı 1 kere olsun tutmak istiyorum hareketli bir av gibi geliyor bana doğrumudur?

Teşekkürler Nihat abi
Çok haraketli yorucu ama zevkli bir avdır
hus213 yazdı:Bende Nihat gibi düşünüyorum da nasıl olacak nerede olacak yakınımızda da yok ki böyle bir yerde deniyelim.Harika analatım bir o kadar güzel olan o görüntüleri bizlerle paylaşiığın için teşekkürler.

Teşekkürler Hüseyin abi
Mesut EKİCİ
YOZGAT
1974
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu turnayı 1 kere olsun tutmak istiyorum hareketli bir av gibi geliyor bana doğrumudur?

hareketlide sözmü devamlı olarak sağa sola parelel ileri at çek yap dur devamlı yem değiştir bir balık alacam diye yapmadığın eziyet kalmaz kendine Hadiordan ama yakaladığın zamanda bunların hepsini unutuverirsin biranda Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
güzel paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
Mesut avın sonunda ikramiyeyi almışsın. Tıpkı son dakika golü gibi coşkulu olduğu kesin.AlkisAlkis Bu keyifli paylaşım için seni tekrar tebrik ediyorum. Turna oldukça yakışıklıymış76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,932 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Yakın avlakta turna avı: muratcoskun 4 1,469 24-07-2013, 07:41
Son Yorum: bucalıfikret
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,395 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,176 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,885 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,001 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  tahsinmersin 22.12.2011 tahsinmersin 35 5,606 28-12-2011, 23:15
Son Yorum: tahsinmersin
  30/11/2011 MaVrUşGiL BoSpHoRuS MaVrUşGiL 38 6,442 03-12-2011, 22:36
Son Yorum: bahriyeli
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,381 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,136 17-11-2011, 16:01