Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gezginci emmi maydonozda
bucalıfikret yazdı:elinize emeğinize yüreğinize sağlık muhabbetini herdaim olsun bende niyetlenmiştim akşam sefasına yetişeyim diye fakat hastamız olmasından dolayı iptal etmek zorunda kaldım bilinki şu anda yanınızdayım.AlkisSeerfSeerfSeerfSeerfSeerf

gelemediğine üzüldüm kaçırdın o güzelim ortamı Rolleyes sağlık olsun birdahaki sefere artık.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
alperburdur yazdı:Kamil abi ellerine sağlık, elleriniz dert görmesin, ayrıca yeri belirlediniz mi bi kere kaçarıvyok bir dahaki sefere bereketli bir av raporunu dört gözle bekliyoruz, tebrikler Alkis

inşallah alper bizimde tek dileğimiz ama bakacağız artık ercan abi kerterizi noktasına kadar aldı hafızaya Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil abi orayıdamı kuruttun yawww SiyirdimSeerf

Hadiordan tam tersi gittiğm yerde bereket oluyor inanmazsan fotolara bak Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:gelemediğine üzüldüm kaçırdın o güzelim ortamı Rolleyes sağlık olsun birdahaki sefere artık.76

inşallah kamil birdahaki sefere bende olurum.GulumseAlkisSeerf
Bul
blue_zaire yazdı:Abi hoşgeldin sefalar getırdın ama yarın ve cumartesı ıcın hava pek ıyı gostermıyor bılgınız olsun Gulumse

hoşbulduk şimdi ankarada soğukda titriyorum ne fark varki orada denize çıkmazdık olur biterdi Wink
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Enişteme ve tüm dostlara yakışır AlkisSeerf daha güzel günler sizin olsun, tüm dostlara selamlar olsun Smile.

Geçen ereğliye gittikden sonra marmarada istavrit popülasyonu tehlikeye girmişti Siyirdim kurursa şaşmam Bobo

eyvallah kayınçom buradada mercanlar tehlike altında şimdi gopezi yoklayamadım bile orta sularda Happy yok olacaklar diye
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Hadiordan tam tersi gittiğm yerde bereket oluyor inanmazsan fotolara bak Siyirdim

Kamil abi bu dediğine inanmayan taş olur taşş..her daim çırağınım emmii,hörmetlerAlkisHappy
Bul
Oh maşallah kırmızılar karışıklar bereketli olsunAlkis ama en güzeli dostlar bir arada.83
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
maydanozda sırtıya bir yeni kamil agamın teşrifiyle eklendi dostlar.ama ne teşrif.dükkanda başlayan kahvaltı faslından sonra yine o şöhret mercan meramızı aramayla başladık.yine bulamadık.Siyirdimtam gün böyle kapanır rezil olduk derken,sağolsun maydanozun eski bir balıkçısından telefonla aldığımız bilgi işimize yaradı,yoksa akşam rakıyı peynirle içecektik.Smileuzatıp sıkıntı yapmayayım.her şey olağan üstüydü.av,balıklar,rakı masası,sohpet dedikodu muhteşemdi.başta kamil aga olmak üzere,ercan abim ve ertürk kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.allah yokluklarını göztermesin.Affet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
KAMİL abi ellerinize saglık mükemmel tek kelimeyle harikalar....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi