Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aliağa,çakmaklı
kaya yazdı:üçüncü resimdeki balık ne balığı çok merak ettim ..yenilirmi veya güzel eti varmı..bu balıklardan ayvalıkta çok tutanı gördümde merak ettim saygılar...rasgelsin..muhabbet yeter bence...

kaya abi biz ot balığı diyoruz ogün 2 tane tuttuk 2 sinide denize iade ettik yenip yenmediğini bilmiyorum
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Albatros-gr yazdı:olsun Cihan bazen isparoz..bazen az balik..bazen cok balik..kismette ne varsa...muhabbeti yeter..Seerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele

teşekkürler Faruk abi
Bul
Yakamoz yazdı:İnşallahbir gün yolumuz düşer CİHAN kardeşim...

İnşallah bekleriz
Bul
MaVrUşGiL yazdı:O rüzgarı yemek Smile iyotu bi güzel çekmek ve o sohbeti yaşamak Seerf her şeye değer Alkis.

Orası ayrı bir zevk Serkan abi
Bul
kaya yazdı:üçüncü resimdeki balık ne balığı çok merak ettim ..yenilirmi veya güzel eti varmı..bu balıklardan ayvalıkta çok tutanı gördümde merak ettim saygılar...rasgelsin..muhabbet yeter bence...

Kaya o balığa berberiko derler.Çoğunlukla kıyılarda olur.Latince ismini biliyordum ama şu anda aklımda değil.Alkis
Bul
muhabbetiniz daim olsun,bunu yapabilmek bile bana göre süperAlkis.. son fotodaki balık duasımıydı SmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:muhabbetiniz daim olsun,bunu yapabilmek bile bana göre süperAlkis.. son fotodaki balık duasımıydı SmileSiyirdim

teşekkürler Ömer abi evet balık duasıydı biraz makara oldu
Bul
Cihan, İnşallah bir gün birlikte de av yaparız. Şöyle Çakmaklı ya da Foça'dan tekne kiralar 8-10 kişi kaçarız. Biz zaten 4-5 kişi daima hazır sayılırız 4-5 de Manisa grubu dedikmi tamadır. Hatta Özdere de olabilir. Tabii ki yaza kalmamak kaydıyla. Yazın benim işler malumunuz76
Bul
rabbım muhabbetinizi bozmasın giderken alın 2kg balık yapın mangalı bakın keyfinize. omuhabbette balık olsa ne olmasa neAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
muhabbet güzel gözüküyor , balığı da olsa tam süper olacakmış
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,126 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,719 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,339 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi