Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
vay benim şekerim,ne güzel anlatmışsın.balıklar muhteşem.elleriniz dert görmesin.ikinizde ustalığınızı konuşturmuşunuz.tebrikler.ramiz abiye hürmetlerimi iletiver.afiyetle kardeşim.her zaman şansınız yaver balıklarınız kocaman olsun.
Yorumları: 147
Konuları: 2
tahsinmersin yazdı:Sağol yeğen.
senle çipura avı yaptık,inşallah güzel bir levrek avıda yaparız.
Teşekkürler dayı çipura avı çok keyifli idi, yanında olmak benim için daha da keyifli teşekkürler ,
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tahsinm sen bu işi biliyorsun be gerçi ramiz abinin balığa gitmek için senide gaza getirmesi güzel olmuş 3 tane paşa livarda.. bereketli olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bahriyeli yazdı:tebrikler tahsinim. yine paşalar gözlerimizi şenlendirdi. gece avlarının tadını senin raporlarında alıyoruz emeğine sağlık. ayrıca ramiz dayıyada selamlar tebrikler.
keyifli bereketli avlara rastgeleyin.

İsmailim benim gibi hem gece hemde genelde hafta içi avcısı her siteye lazım.

sağol canım teşekkürler.
yycolak yazdı:vay benim şekerim,ne güzel anlatmışsın.balıklar muhteşem.elleriniz dert görmesin.ikinizde ustalığınızı konuşturmuşunuz.tebrikler.ramiz abiye hürmetlerimi iletiver.afiyetle kardeşim.her zaman şansınız yaver balıklarınız kocaman olsun.
balığı kocaman olacağına ,senin gibi yüreği kocaman dostlarım olsun.
şekerim seni seviyorum.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
araphüso26 yazdı:balık tutmak içinde rapor yazmak içinde epeyce emek çekilmiş levreklerde torbaya girmiş her şey çok güzel olmuş tahsinim.. afiyet bal şeker olsun..ramis dayıyada sevgi ve selamlarımızı ilet.. neden makaralı kamışlarla avlanmıyorsunuz abicim merak ettim.. tebrik ederim

Arabım,balığı nasıl yakaladığımı yazmıştım.kamışla hayal et,kamışın ucundaki misina tatlı bir kavisle suda.o kavis düzelir gibi olup tekrar kavisleniyor.yani balık yemi kamışı kıbırdatmadan yiyiyor.bu durumda misina şişerken tasma yapmalısın.ayrıca kuşunsuz olarak kamışla fırlatmak zor.daha az gider ve yem dağılabilir.vs.vs.teşekkürler.
Uzun_ahmet yazdı:Tahsinm sen bu işi biliyorsun be gerçi ramiz abinin balığa gitmek için senide gaza getirmesi güzel olmuş 3 tane paşa livarda.. bereketli olsun..
kurtlar büyük olunca,merhaba desen balıkta oluyon.milletin kurduda 1 haftada kocaman oluyor.

sağolasın Ahmet
Yorumları: 211
Konuları: 7
Tebrikler Tahsin ekibi kutlarım harika levrolar takım gezer kurşunlumuydu acaba?
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez.
Yorumları: 977
Konuları: 14
Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......
Yorumları: 278
Konuları: 12