Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Az ama zevkli
ANTALYALI07 yazdı:amatör balıkcılıkta kıyı avının tadı bir başka benim için.sizin içinde öyle sanırım,eğlenceli bir av olmuş,paylaşım için teşekkürler.inşallah bir gün beraber gitmek dileklerimle.bol şanslar rastgele.

Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum AYTEKİN kardeşim Ben ne zaman isterseniz gidebilirim siz yeterki bana . gün önceden bildirin...
Bul
mariner8 yazdı:Bravo Murat Alkis devamını ve fotoları bekliyoruz Gulumse

Teşekkürler AHMET abicim bu akşam inşallah yüklemiş olurum...
Bul
Bu güzel raporun için seni candan kutluyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.AlkisAlkis
Bul
murat sen gene güzel yapmışsın ama arkadaşının pozizyonunuda veryeydin(Bobo)şak bi yana o ortama bile gitmek güzel ki bizler emekliyiz aslında çok güzel avlar yapmamız lazım ama nerdeeee ...aslında bizim ne gecemiz ne gündüzümüz olması lazım..Snifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Şakanın devamı balıklı olunca unutulmaz anılarının yanında yerini almışdır MuratHappyrastgele.
Bornova - izmir
Bul
Her ne kadar balık olmasada o güzel muhabbet görülmeye değer, arada bir şakada iyi gider GulumseGulumseSeerfAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
resimleri küçültmediğin için yükleyememişsin ben hallettim.u arada azda olsa tavalık çıkmış Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:resimleri küçültmediğin için yükleyememişsin ben hallettim.u arada azda olsa tavalık çıkmış Gulumse

Teşekkür ederim NİHAT abi şu resim küçültme işine de bir ara ögretiver sana zahmet NİHAT abi çok teşekkür ederim zahmet oldu...
Bul
Cahit Acun yazdı:Bu güzel raporun için seni candan kutluyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.AlkisAlkis

Teşekkür ederim CAHİT abicim bendende sevgiler...

yalova tatar yazdı:murat sen gene güzel yapmışsın ama arkadaşının pozizyonunuda veryeydin(Bobo)şak bi yana o ortama bile gitmek güzel ki bizler emekliyiz aslında çok güzel avlar yapmamız lazım ama nerdeeee ...aslında bizim ne gecemiz ne gündüzümüz olması lazım..Snifsinf

ERDEN abicim çok teşekkür ederim ben emekli oldugumda düşünemiyorum kendimi...

Uzun_ahmet yazdı:Her ne kadar balık olmasada o güzel muhabbet görülmeye değer, arada bir şakada iyi gider GulumseGulumseSeerfAlkisAlkis

Teşekkür ederim AHMET abicim vaktinizi ayırdıgınız için...
Bul
orhanekmekci yazdı:Şakanın devamı balıklı olunca unutulmaz anılarının yanında yerini almışdır MuratHappyrastgele.

Evet aldı ORHAN abicim teşekkür ederim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zevkli bir sirti gunu Albatros-gr 36 5,620 28-04-2010, 08:51
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi