11-03-2012, 10:24
İnşallah mart kazma kürek yaktırmaz
baharın güzelliğini bende burada yaşıyorum
aşağıda benim erik ağacı.

Bornova - izmir
maydanoza bahar geldi.
|
11-03-2012, 10:24
İnşallah mart kazma kürek yaktırmaz
![]() ![]()
Bornova - izmir
12-03-2012, 15:50
Oh maşallah erikleri erken yiyeceğiz anlaşılan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
12-03-2012, 16:20
Albatros-gr yazdı:gecen sert kistan sonra guzel bir paylasim olmus Yalcinhemde nasıl farukcum.bezdik valla. HAŞİM77 yazdı:Yalçın abi bizede gönderin biraz bahar.hemen gönderelim haşimcim.miktar bildir yeter. YaKaMoZ yazdı:Çiçek açan resimler her zaman fovori resimlerimdendir çok güzeller YALÇIN abicim kızında en az çiçek açan agaçlar kadar güzel...Allah bagışlasın...canımsın teşekkür ederim kardeşim.
12-03-2012, 16:30
acemi dalgıç yazdı:yalçın abi sizin orası zaten hep bahar izmirin havasıyla alakası yok sizin orası CENNETdoğru demişsin muratcımda.bu yıl tam kış yaşadık.kar bile tuttu birkaç dakka. yalova tatar yazdı:şekerim ilk bahar orda nasıl geçereyvallah kardeşim.karakızım gerçekten rahat bir kış geçirdi bu yıl hamdolsun.yaza birde deniz başladımı deyme keyfimize. mariner8 yazdı:Gözünüz aydın arkadaşım sizede az kalmıştır arkadaşım.buradan başladı herhalde.haftayada sizde başlar çiçekler açmaya.
12-03-2012, 16:35
ALTAYLI yazdı:Çok şükür Bahar'dan sonra biz geliyoruz abisi. Kara kızım yine 1 Numaraher zaman hazırda bekliyorum acim.yetrki geleceğim de... araphüso26 yazdı:vay anasını 15 gün önce antalya alanyada çiçekler açmıştı. şimdide maydonozda. eskişehirde hala yer yer kar var..bahar geliyormu ne ? çok güzel resimler hele son resim yokmu maşallah kızıma teşekkürler abicimsırayla geliyor demekki,kızımda ellerinden öpsün amcası... orhanekmekci yazdı:İnşallah mart kazma kürek yaktırmazmaşallah maşallah.bir kaç gün sonrada yaz geldi deriz orhan abicim.
12-03-2012, 16:36
Uzun_ahmet yazdı:Oh maşallah erikleri erken yiyeceğiz anlaşılan.. fikonun bahçesindekiler yenmeye başlamış bile uzunum.bizimkiler geç kalmış. ![]()
12-03-2012, 21:22
![]() ![]()
13-03-2012, 00:14
orhanekmekci yazdı:İnşallah mart kazma kürek yaktırmaz maşallah bu erik ağaçlarını seviyorum..baharın habercisi badem zerdali erik ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
13-03-2012, 09:40
polat_can yazdı: gel tabii polatcım.hüseyin abide tam buraya gelinecek insan.hem yoluda bilir. ![]()
13-03-2012, 09:41
araphüso26 yazdı:maşallah bu erik ağaçlarını seviyorum..baharın habercisi badem zerdali erik senin sevdiğini bildiğim için koydum fotoları zaten şekerim. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|