Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanoza bahar geldi.
İnşallah mart kazma kürek yaktırmazHibaharın güzelliğini bende burada yaşıyorumGulumseaşağıda benim erik ağacı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Oh maşallah erikleri erken yiyeceğiz anlaşılan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:gecen sert kistan sonra guzel bir paylasim olmus YalcinAlkis..tesekkurlerSeerf
hemde nasıl farukcum.bezdik valla.
HAŞİM77 yazdı:Yalçın abi bizede gönderin biraz bahar.Siyirdim
hemen gönderelim haşimcim.miktar bildir yeter.
YaKaMoZ yazdı:Çiçek açan resimler her zaman fovori resimlerimdendir çok güzeller YALÇIN abicim kızında en az çiçek açan agaçlar kadar güzel...Allah bagışlasın...
canımsın teşekkür ederim kardeşim.
Bul
acemi dalgıç yazdı:yalçın abi sizin orası zaten hep bahar izmirin havasıyla alakası yok sizin orası CENNET
doğru demişsin muratcımda.bu yıl tam kış yaşadık.kar bile tuttu birkaç dakka.
yalova tatar yazdı:şekerim ilk bahar orda nasıl geçer

eğer çetinse sen o çağladan yeni dünyadan meyve alamazsın .Bobo ama üzülme ben sana gönderirim .

kara kızımı.çatal karam ona buraların havası güzel gelcek he he he Siyirdim anladın sen onu
Seerf
eyvallah kardeşim.karakızım gerçekten rahat bir kış geçirdi bu yıl hamdolsun.yaza birde deniz başladımı deyme keyfimize.
mariner8 yazdı:Gözünüz aydın arkadaşım Alkis bahar size gelmiş Wink
bizim burada daha bademler çiçek açmadı Affet hayırlısı olsun

sizede az kalmıştır arkadaşım.buradan başladı herhalde.haftayada sizde başlar çiçekler açmaya.
Bul
ALTAYLI yazdı:Çok şükür Bahar'dan sonra biz geliyoruz abisi. Kara kızım yine 1 Numara76
her zaman hazırda bekliyorum acim.yetrki geleceğim de...
araphüso26 yazdı:vay anasını 15 gün önce antalya alanyada çiçekler açmıştı. şimdide maydonozda. eskişehirde hala yer yer kar var..bahar geliyormu ne ? çok güzel resimler hele son resim yokmu maşallah kızıma teşekkürler abicimAlkisWink
sırayla geliyor demekki,kızımda ellerinden öpsün amcası...
orhanekmekci yazdı:İnşallah mart kazma kürek yaktırmazHibaharın güzelliğini bende burada yaşıyorumGulumseaşağıda benim erik ağacı.
maşallah maşallah.bir kaç gün sonrada yaz geldi deriz orhan abicim.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Oh maşallah erikleri erken yiyeceğiz anlaşılan..

fikonun bahçesindekiler yenmeye başlamış bile uzunum.bizimkiler geç kalmış.Siyirdim
Bul
Gulumse fotolar çok iç açıcı yalçın abi Smile bi ara Hüseyin abiyle gelecez kısmetse
Bul
orhanekmekci yazdı:İnşallah mart kazma kürek yaktırmazHibaharın güzelliğini bende burada yaşıyorumGulumseaşağıda benim erik ağacı.

maşallah bu erik ağaçlarını seviyorum..baharın habercisi badem zerdali erikSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
polat_can yazdı:Gulumse fotolar çok iç açıcı yalçın abi Smile bi ara Hüseyin abiyle gelecez kısmetse

gel tabii polatcım.hüseyin abide tam buraya gelinecek insan.hem yoluda bilir.Siyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah bu erik ağaçlarını seviyorum..baharın habercisi badem zerdali erikSiyirdim

senin sevdiğini bildiğim için koydum fotoları zaten şekerim.Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi