08-05-2012, 09:21
Babacım heyecan dolu süper saatler geçirmişsin yinede teknen boş kalmamış nevaleyi almışsın, kutluyorum babacığım..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
3-5-2012 Orhan Ekmekçi
|
08-05-2012, 09:21
Babacım heyecan dolu süper saatler geçirmişsin yinede teknen boş kalmamış nevaleyi almışsın, kutluyorum babacığım..
![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
08-05-2012, 13:32
(Son Düzenleme: 08-05-2012, 13:34, Düzenleyen: Salih Reis.)
Orhan abicim tebrik ederim güzel bir palamut kıstırmışsın, ama yalnız başına çıkmamanı tavsiye ederim. deniz bu şakaya gelmez abicim sen bize lazımsın.
![]() C.tesi günü sabah çıktık öğlene kadar 3 parça mercan biraz eşek isparozu geri döndük, en az 1 ay denize çıkmamaya karar verdim. Balık yumurtaya hazırlandığı için yeme vurmuyor. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
08-05-2012, 13:47
![]() ![]() ![]() ![]() Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
![]() Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
08-05-2012, 14:01
Bereketli olsun adrenalin yaşatmış orhan abi tekde olsa güzel
![]()
Memleket SİVAS/Şarkışla
10-05-2012, 09:42
yycolak yazdı:ya abi,ben bu konuya mesaj yazmıştım ama ne oldu bilmiyorum.Bu balığın tekneyi gördükten sonra mücadelesi ![]() ![]() bucalı yazdı:Orhan baba hastayım senin oralara. Eğri limana.. Liman çıkışındaki açıktaki kayalıklara.. Oralarda dalmak istiyorum bu sıralar. Daha güzellerine rastgele.Eyvallah Barış,herzaman beklerim ![]()
Bornova - izmir
10-05-2012, 09:44
ALTAYLI yazdı:Kaptanım harikasın, Uzun_ahmet yazdı:Babacım heyecan dolu süper saatler geçirmişsin yinede teknen boş kalmamış nevaleyi almışsın, kutluyorum babacığım.. Atakan_YeniFoca yazdı: Köksal yazdı:Bereketli olsun adrenalin yaşatmış orhan abi tekde olsa güzelTeşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
10-05-2012, 09:53
Salih Reis yazdı:Orhan abicim tebrik ederim güzel bir palamut kıstırmışsın, ama yalnız başına çıkmamanı tavsiye ederim. deniz bu şakaya gelmez abicim sen bize lazımsın.Benim teknede böyle havalarda ikinci kişiyi kaldırmaz Salih,sırtı yaptığımdan kıyıdanda çok uzak sayılmam ![]()
Bornova - izmir
11-05-2012, 11:21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rastgele
18-05-2012, 21:46
Dr.Güner yazdı:tebrikler Orhan bey,tek ama has bir parçateşekkür ederim Güner bey ![]() mariner8 yazdı:Bereket versin kaptanım,mayıs ayı havalar kadar balığında keyfi yok artık umudum haziranda inşallah ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|