Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İğdeler Çiçek Açtı...Çipura Av Vermeye Başladı...
YaKaMoZ yazdı:Oglunu ALLAH anali babalı buyutsun avlarinda bundan sonra en az bu avin kadar bereketli olsun rastgele tebriklerAlkisAlkisAlkis

bucalıfikret yazdı:mehmet eline emeğine sağlık güzel avın olmuş haramilerin arasında almışsın çupraları daha bollarına rast gele.AlkisSeerf

bahriyeli yazdı:gönülden tebrik ediyorum harika bir paylaşım olmuş mehmet sezon hayırlı olsun davamına rastgeleAlkisAlkisAlkis

tahsinmersin yazdı:Alkis Mehmet güzel bir geceyi alyanakla süslemişsin.
pazar gecesi için bizde dolunay olduğundan sargoza gidecektik fakat son anda karar değiştirip levrek şansımızı zorladık.bizde haramilerle uğraştık.sabaha kadar parmak kadar patlakgöz mercanlar canımızı okudu.fırsat bulduğundada yetmezmiş gibi geri saldığımız piç lidakiyle uğraştık.Gulumse
dileklerinin her zaman gerçekleşmesi temennilerimle,ellerine sağlık .

[COLOR="Red"]
Sevgili Arkadaşlar ;
Hepinize mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...İnşallah önümüzde ki günlerde herkes dilediği avı gerçekleştirme fırsatı bulur...Daha güzelleri oltanıza denk gelmesi dileklerimle...Selamlar...
[/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
yalova tatar yazdı:Alkistebrikler mehmet maşallahın var bereketli avların olsun Affet

Cihan Deniz yazdı:Güzel av olmuş tebrikler

cranium yazdı:Tebrikler Mehmet,
Guzel av yapmissin.
Avlarinin daim olmasi dileklerimle...

Albatros-gr yazdı:baliklara yakisir guzel bir paylasim...guzel bir anlatim..Seerf
tebrikler Mehmet guzel av olmus...Alkis
bu guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele

kurusogan yazdı:afiyet olsun tepsi gibi masallah

Krizoberill yazdı:çok güzel bi av olmuş eline sağlık.. afiyet olsun darısı başımıza..Alkis

bucalı yazdı:Mehmet tebrikler. devamını bekliyoruz kardeşim.

Dr.Güner yazdı:harika bir av,anlatımda roman gibiAlkis

Salih Reis yazdı:Mehmetcim tebrikler, balıklar süper, eziyetin sonu güzel bitmiş. SeerfSeerf

denizden ne çıkarsa yerim diyenlere inat, çupra da denizde ne bulursam yerim dermiş. Siyirdim
[COLOR="Red"]
Sevgili Arkadaşlar ;
Hepinize mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...İnşallah önümüzde ki günlerde herkes dilediği avı gerçekleştirme fırsatı bulur...Daha güzelleri oltanıza denk gelmesi dileklerimle...Selamlar...[/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
sen bu işte uzmansın mehmetcim.eline sağlık.gazozun hazır.Siyirdimmaydanoza ne zaman geleceksin.Mahcupafiyetle kardeşim.
Bul
yycolak yazdı:sen bu işte uzmansın mehmetcim.eline sağlık.gazozun hazır.Siyirdimmaydanoza ne zaman geleceksin.Mahcupafiyetle kardeşim.

Teşekkürler Yalçın abim;
Yakın avlaklar haricinde biryerlere çıkamıyorum,malum ev hali Big Grin ama bir fırsatı olursa tabi ki gelmek isterim,nasip diyelim...
Avlarında bol şanslar...Rastgelsin...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Sargoz35 yazdı:
Teşekkürler Yalçın abim;
Yakın avlaklar haricinde biryerlere çıkamıyorum,malum ev hali Big Grin ama bir fırsatı olursa tabi ki gelmek isterim,nasip diyelim...
Avlarında bol şanslar...Rastgelsin...

ne zaman istersen mehmetcim.ben hep buradayım.76
Bul
Mehmet tebrikler cok guzel baliklar yakalamissiniz afiyet olsun. Alyanagin yedigini bilmiyordum ama sargoz baliginin yedigini biliyorum, basima geldi cunku, yakaladigim bir sargozun agzinin etrafinda deniz kirpisi dikenleri vardi aslinda deniz kirpisiyle avlanmayi denemek lazim bakalim verimli olacak mi?
tekrar tebrikler afiyet olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yine maydanoz,yine çipura.... yycolak 37 3,884 27-02-2013, 00:46
Son Yorum: ALTAYLI
  30.09.2012 ''Beyaz Sütun'' Sargoz ve Çipura Avım... Sargoz35 28 3,721 02-10-2012, 10:14
Son Yorum: Sargoz35
  tahsinmersin11.02.2012 sagoz,çipura tahsinmersin 52 6,122 16-02-2012, 01:20
Son Yorum: tahsinmersin
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,524 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Kış mercanları başladı mariner8 36 4,913 02-12-2011, 22:21
Son Yorum: mariner8
  Balik basladi,biz kactik Albatros-gr 54 5,901 21-05-2010, 11:18
Son Yorum: MeRcAnCevat
  11/01/2008 gÜnÜ yusufburdur arkadaŞim ve ben kefal Çİpura sazan avimiz(resİm-vİdeo) alperburdur 40 6,538 18-01-2009, 21:11
Son Yorum: BALIK and OZAN
  yemli balık başladı... kaya 9 2,297 26-03-2007, 11:00
Son Yorum: SerenaY66
  kragözler yeni başladı... kaya 7 2,296 20-01-2007, 10:28
Son Yorum: darıcalı
  ayvalikta ufak tefek basladi Ruhan Ozgen 5 2,133 06-09-2006, 20:06
Son Yorum: Ruhan Ozgen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi