Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastgelsin.:)
YaKaMoZ yazdı:AlkisAlkisAlkisNIHAT abi bi onerim olacak bir konuda LEVREK e niyet KOLYOSA kısmet diye bir konu acsak uygun olmazmiGulumse

oldu canım benim bu seferde kolyoz tutarsam açarım Siyirdimgeçin dalganızı sizGulumse
Bul
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerimGulumse
Bul
kamilcim hoş geldin kardeşim.bol ve kocaman balıklı avlar dileğimdir.76
Bul
iyi niyetlerini sunan herkeze tekrar teşekkür ederim.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil bey paylaşımların hava atmak amaçlı oldugu konuşulur hep ama buradaki kimse birbirine hava atmak amaçlı rapor yayınlamaz hatta nazar olmaktan çekinip rapor yazmak istemeyenler bile vardır.ben raporlarımda mümkün oldugunca ayrıntı veririm sorularada en içtenlikle cevap veririm.rapor yazmamaktaki düşünceniz buysa rahat olun bizler mütevazi amatörleriz bol resimli raporlar bizler için çok değerli raporlardır.hatta balıksız av raporu bölümümüz bile var,gerçi orayı genelde faruk abi (albatros)kullanır ama olsun oradada doğadaki görüntülerimizle paylaşım yaparız.
burada olabildiğiniz zamanlarda huzurlu vakit geçirmenizi dilerim.rastgele.

nihat bey tam olarak düşüncemi açıklamaya çalışayım.
türk sanal alemde birçok forum var ve üyelerin çoğunluğu tüm forumlara üye.arkadaşlarımızı bir forumda tebrik ediyoruz,başka bir forumda tekrar tebrik ediyoruz,bu böyle uzayıp gidiyor.
babam edirne ben tekirdağ doğumluyum.tekirdağda büyüdüm.istanbulda okudum.gemilerde çalıştığım için dünyanın birçok yerinde bulundum.bu süreçlerin hepsinde kanun,kural,sirküler mirkülerden haberim olmadan vicdani kanunlarımla amatör balık avcılığı yaptım.son 3 yıldır samsun'da yaşıyorum.3 yıl önce samsundaki yerel bir foruma ne balıklar var,nerelerde var diye üye oldum,sizlerden daha nazik ve hoş olmasınlar,sıcak bir karşılamayla ellerinden geldiği kadar yardımcı oldular. ve hala aktif üye olarak devam ediyorum.samsun'da yakaladığım güncel avlar samsun'u ilgilendiriyor.her balığı,her forumda yayınlayarak insan ne elde edebilir.ben çok büyük ustayım,büyük avcıyım edası ne fayda verir.
diğer bir konuda açıkçası ben yoğun iş tempomdan dolayı geriye bulabildiğim tüm boş vaktimi su kenarında geçiririm.su kenarına balık tutmak için değil;ruhumdaki kirliliği bırakmak için giderim.yani balık tutmak,çok tutmak,büyük tutmak çok fazla ilgilendiğim bir konu değil.balığa gidemediğim kalan zamanlarımda da sürekli balıklarla ilgili araştırma yaparım.fakat itiraf edeyim,bilgi arttıkça amatörlük ve balık tutma sayısı azalıyor.Happy
karşımdakiler mütevazi olduğu sürece ayna gibi yansıma yaparım.çok av raporu değilde elimden geldiğince katılım yapmaya çalışırım.Gulumse
tekrar amatör balıkçılara rastgelsin.Seerf
Bul
bu arada burda 4/1 gerçek toprağım doluymuş.ayrıca buna farklı bir sevinç duydum.Gulumse
Bul
tam yerine gelmişsin kamilcim.bizde aynı düşünceleri taşıyoruz.güzel zaman geçireceğiz demekki birlikte.tekrar hoş geldiniz.76
Bul
Aramıza hoşgeldin Kamil Alkis iyi paylaşımlar Alkis
Bul
Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
hosgeldiniz.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rastgelsin...yeni kullanici.. YaKaMoZ 31 4,357 04-07-2007, 18:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Herkeze rastgelsin... ishak BALLICA 10 2,901 06-11-2006, 12:05
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Herkeze rastgelsin ? denizkurdu1990 5 1,928 26-10-2006, 18:56