Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beşiktaş Çarşıdan ALTAYLI geçti :)
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis
helal olsun beyler...supersiniz..
Nihat,Ercan abinin fotodaki raki+rakiyi gordum..acaba dedim biri ayran mi...Siyirdim
bu arada senin elinde kalem mi var...Siyirdim

kalem abi o kalem barış çubuğu Siyirdim
Bul
orhanekmekci yazdı:Muhabbetimiz,birlikteliğimiz daim olsun arkadaşlarAlkisAlkisSeerf
Kaptanım sağolasın çok keyifliydi

Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis
helal olsun beyler...supersiniz..
Nihat,Ercan abinin fotodaki raki+rakiyi gordum..acaba dedim biri ayran mi...Siyirdim
bu arada senin elinde kalem mi var...Siyirdim
Ayran mı? o ne yahu masada tost mu yiyoruzHappy
O kalemi kırıcaz abicim hem eline de hiç yakışmıyorRolleyes
Bul
LeVrEkCi yazdı:kalem abi o kalem barış çubuğu Siyirdim

HappyHappyHappy

ALTAYLI yazdı:Kaptanım sağolasın çok keyifliydi

[SIZE="5"]Ayran mı? o ne yahu masada tost mu yiyoruz[/SIZE]::
O kalemi kırıcaz abicim hem eline de hiç yakışmıyor

abi bir bilene sorduk yaw..azarlamaSiyirdimHappyHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar ben size ne diyebilirim kiGulumseÖylesine keyifli bir gece geçirip anılara kattık ki Nihat'ın yorumundan okuyorum sohbetin 3'e kadar sürdüğünü varın anlayın nasıl doyumsuz kalmışız. Tüm içtenliğimle söylüyorum eğer devam etsek herhalde 24 saat sürebilirdi. Serkan'ın eşi ve benim eşim ayrı tellerde şakıyıp dururlarken ara ara bizmle de ilgilenmeyi ihmal etmediler. Oğlumun beni kırmayıp gelmesi ayrı bir keyifti ve o da babacım arkadaşlarını ben de çok sevdim sanaldan gerçeğe böylesi geçişler sık rastlanmıyor yorumu beni bir kere daha bu ailenin koca bir ÇINAR a dönüşeceği konusunda mutlu etmiştir. 76
Sizlere böylesi bir paylaşım için tek tek teşekkür ediyorum Serkan-Şeniz-Nihat
SeerfSağlığınızaGulumse İnşallah tekrar görüşürüz. İzmir'e mutlaka bekliyoruz

Ercan abi inan bende eve gelip duşu aldıktan sonra saati fark etdim Siyirdim
abi hepimiz muhteşemdik ama ben ve Şeniz sabahtan beri Mertcan ın kulaklarını çınlatıyoruz abi gecenin yıldızı Mertcandı.
O yaşta öyle kendine hakim, saygılı dört dörtlük bir kişiliğe sahip sevecen birini tanımamıştım Seerf eserinizle ne kadar gurur duysanız azdır.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi inan bede eve gelip duşu aldıktan sonra saati fark etdim Siyirdim
abi hepimiz muhteşemdik ama ben ve Şeniz sabahtan beri Mertcan ın kulaklarını çınlatıyoruz abi gecenin yıldızı Mertcandı.
O yaşta öyle kendine hakim, saygılı dört dörtlük bir kişiliğe sahip sevecen birini tanımamıştım Seerf eserinizle ne kadar gurur duysanız azdır.Alkis

aynen serkan,bugün kayınvalidem bi ara yanıma ugradı akşam nasıl geçti diye sordu,
dünya iyisi bir aileyle geldi izmirden dedim kısaca anlattım fakat genç çocukları çok beyefendi,anne zaten hanımefendi ama bir baba var tam bir çılgın Happymertcan için bende sizleri tebrik ederim harika bir evlat MAŞALLAH inşallah benim çocuklarımda onun gibi hem başarılı hem beyefendi olurlar.şansları bol olsun,yolları çık olsun inşallah AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi inan bende eve gelip duşu aldıktan sonra saati fark etdim Siyirdim
Canlarım benim çok sağolun Teşekkür ederiz. Bizi hep onurlandırıp gururlandırmıştır. Taşıdığı sanatçı ruhu onu böylesine dingin kılıyor. Sağolun varolun76
Bul
LeVrEkCi yazdı:aynen serkan,bugün kayınvalidem bi ara yanıma ugradı akşam nasıl geçti diye sordu,
dünya iyisi bir aileyle geldi izmirden dedim kısaca anlattım fakat genç çocukları çok beyefendi,anne zaten hanımefendi ama bir baba var tam bir çılgın Happymertcan için bende sizleri tebrik ederim harika bir evlat MAŞALLAH inşallah benim çocuklarımda onun gibi hem başarılı hem beyefendi olurlar.şansları bol olsun,yolları çık olsun inşallah AlkisAlkisAlkisSeerf
Sen ne diyorsunuz abicimHappyÇılgın haaaaa. Sağolun varolun İnşallah Nihat'ım İnşallah bu öylesine muhteşem bir duygu ki anlatılmaz. Kısmetse bizler de tanışır tanırız76
Bul
ALTAYLI yazdı:Sen ne diyorsunuz abicimHappyÇılgın haaaaa. Sağolun varolun İnşallah Nihat'ım İnşallah bu öylesine muhteşem bir duygu ki anlatılmaz. Kısmetse bizler de tanışır tanırız76

benim kızı tanıma abi cadının tekidir tek kelimeyle cadıdır....Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim kızı tanıma abi cadının tekidir tek kelimeyle cadıdır....Gulumse
Tatlı cadıdır tatlı. Ben yıllarca Foça'da 3 ila 11 yaş arası çocuklara tiyatro oynattım. Özellikle kız çocukları Hepsi birbirinden tatlı oluyorlar76
Bul
ERCAN abi saygılı seviyeli beyefendi kişilikli güzel bir abi ve babadanda böyle bir evlat gayet normalAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALTAYLI'nın bursa mudanya keyfi. yycolak 15 2,365 02-12-2012, 23:29
Son Yorum: ALTAYLI
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,782 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  ALTAYLI yine Yalova'ya uğradı.. Lakerda 17 3,845 18-05-2011, 22:44
Son Yorum: yalova tatar
  ALTAYLI   (Ercan Mertbilek) ve Ben H.A.R.U.N 16 3,730 09-07-2007, 16:27
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü: