Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul balik durumu
xfisher yazdı:Geçen hafta marmara adasında çaparime atladı 6-7 tane iri izmarit.. çok keyif aldım, yıllardır tutmamıştım izmarit.. tadları da enfesti, on numara.. inşallah bu sene izmarit yapar.. eskiden köprü güzel izmarit yapardı, yine öyle yapsa haftada 2-3 akşam takılırım köprüye iş çıkışı Smile

abi kopruye 3 gece gittim izmarit icin ama hic cekemedim izmariti yemesini cok sevmesemde tutmasi cok keyifli bir balik
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
eminonunde 2 aksamdir rapala ile palamut cikiyormus.bu aksam ise gelirken surekli konustugum abi var cok iri istavritler almis 1 tanede sarikanat istavrit caparisine gelmis ama kostek baligi yukari cekememis sudan cikarmis fakat kovaya alamamis kostek kopmus.arnavut koy fenerin orda olta atmaya yer yoktu herkes yemliye yatirmis bekliyordu.ilgililere duyrulur
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:eminonunde 2 aksamdir rapala ile palamut cikiyormus.bu aksam ise gelirken surekli konustugum abi var cok iri istavritler almis 1 tanede sarikanat istavrit caparisine gelmis ama kostek baligi yukari cekememis sudan cikarmis fakat kovaya alamamis kostek kopmus.arnavut koy fenerin orda olta atmaya yer yoktu herkes yemliye yatirmis bekliyordu.ilgililere duyrulur

Arnavutköy fenerde Hi dibe nasıl indiriyorlar bu oltayı peki Hi yıllar önce yatlar gelip o akıntıyı geçemiyor sonra geri salıp açıktan gidiyorlardı harbi şaşırdım...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Fenerin orda 500 gr falan kurşun atmaları lazım.. ama sağa vapur iskelesine doğru olur, oraya doğru akıntı epey azalıyor..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ben tam yer belirtmedim fenerin orda dedigim fenerden iskeleye dogru tam fenerin onu degil fenerin onu ve sol tarafa dogru dediginiz gibi cok fazla akinti var
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Şuan lodos akıntı pek olmaz arnavutköyde fakat, yemli fenerin sağından atılır iskeleye doğru. Eminönü ve karaköy sabahları iyi palamut yapıyor denk gelene balık var. Emirganda yemliye çino var tabii yem varsa, tarabya sabah rapalaya palamut denk gelirse çinoda var.
Bul
Furkan döndün mü?Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Furkan döndün mü?Smile

döndük hocam Gulumse
Bul
[quote=FuRkAn *]döndük hocam Gulumse[/QUOTE
Sevindim Furkan'ım.Hadi geçmiş olsun kardeşim.AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:[quote=FuRkAn *]döndük hocam Gulumse[/QUOTE
Sevindim Furkan'ım.Hadi geçmiş olsun kardeşim.AlkisSeerf

Teşekkür ederim Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmarada avlandığım ve bildiğim balık noktaları... BALIK and OZAN 34 13,559 27-10-2011, 23:17
Son Yorum: fzd0980
  marmara denizi balık tablosu sniper_riffle 6 6,402 27-07-2007, 13:40
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi