Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sualtı Çekimlerim 1 - 2012 Marmara Adası
Abi kendimi suyun içinde hisstetim gerçekten, bizde en fazla gözlük şnorkel tepeden dikiz,o bile heyecanlandırıyorken bunun tadını düşünemiyorum bile,,ellerine sağlık,çok teşekkürlerSeerfAlkis
Bul
vallahi çok güzel görüntüler bunlar.balık olup orada yüzesim geldi inanki.
bu arada berkan sualtı çekimi için ne kullanıyorsun?en uygun ve kaliteli bir makina tavsiyen varmı?
benim de merakım kabardı bu işe bak.
Bul
eline sağlık berkancım.hepsi birbirinden güzel.Alkis
Bul
Birbirinden güzel değerli yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.. gerçekten emek harcayarak elde ettiğim bu görüntülerin sizler tarafından beğenilmesi beni çok ama çok memnun etti Seerf
Ali evet ilk resimdeki yüz silüeti kayanın üzerinde resmin ortasının sağ üst köşesine doğru olan taraftaki bakış ifadesidir.. hatta o bölümü büyütürsen göz çukurlarının içinde sağa doğru bakan gözleri de net olarak görebilirsin Hi
Rıfat, ben henüz kendime bir sualtı kamerası alamadım malesef.. emektar Canon A560 dijital makinemi internetten satın aldığım Dicapack marka universal boyuttaki sualtı kılıfının içine sokarak bu görüntüleri yakaladım ama seneye iyi bir sualtı makinesi almak şart oldu artık Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
güzel görüntüler Alkis
emeğinize sağlık...Gulumse
Bul
video ve fotolar super..Alkis
tesekkurler BerkanSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kengin yazdı:güzel görüntüler Alkis
emeğinize sağlık...Gulumse
Çok teşekkür ederim Kamil sağol
Albatros-gr yazdı:video ve fotolar super..Alkis
tesekkurler BerkanSeerf
Faruk abi çok sağol, insanın emek vererek ortaya çıkardığı bir şeyin beğeni görmesi gibisi yok Smile
Bul
harika görüntüler berkan eline sağlık benim bile iştahım kabardı böyle görüntüleri görünce su altını yakınen görmek isteğim arttı .kısmet hıdır bu sene öğretcem demişti bakalım.AlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:harika görüntüler berkan eline sağlık benim bile iştahım kabardı böyle görüntüleri görünce su altını yakınen görmek isteğim arttı .kısmet hıdır bu sene öğretcem demişti bakalım.AlkisAlkisAlkis

Mesajını şimdi gördüm Erden abi, sağolasın.. dene abi, çok keyifli tavsiye ederim..
Bul
berkan harika resimler eline sağlık.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/09/2012 marmara zipkin avi BALIK and OZAN 23 4,307 28-09-2012, 22:10
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi