Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamil Esen ve Recep Karakaşla Aliağa avı
Cihan Deniz yazdı:Teşekkürler Serkan abi abi rüzgar tam karşımızdan esiyordu ters bir rüzgar olsaydı devamlı atçek yapacaktım

Kardeşim mesele rüzgarı karşıdan almak Wink kıyı avcılığında birinci kural (benim şaşmaz teorimdir) rüzgar arkandaysa çayını kahveni iç ve evine dön yok karşındayda balığı alacaksın atmaya devam et Wink ve emin olki o güzeliklerde o rüzgarın kıyıyı karıştırması nedeniyle orada idiler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim mesele rüzgarı karşıdan almak Wink kıyı avcılığında birinci kural (benim şaşmaz teorimdir) rüzgar arkandaysa çayını kahveni iç ve evine dön yok karşındayda balığı alacaksın atmaya devam et Wink ve emin olki o güzeliklerde o rüzgarın kıyıyı karıştırması nedeniyle orada idiler.

bunu birdaha deneyecem bakalım başarılı olabilecekmiyim çok denedim ama hep boş çıktı bu rüzgarın kıyı için esme yönünün bir önemi varmı mesala kuzeyden kıble keşişleme lodos gibi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:bunu birdaha deneyecem bakalım başarılı olabilecekmiyim çok denedim ama hep boş çıktı bu rüzgarın kıyı için esme yönünün bir önemi varmı mesala kuzeyden kıble keşişleme lodos gibi

Bölgesel olarak değişim gösterir ege tam girintili çıkıntılı olunca hatlar iyice karışıyor Wink

Benim için marmarada kıyıdan hafif orta lodos yemli balık demektir (saros organizasyonunda anzak koyunda 1,5-2 metre derinlikte kumsaldan rüzgarı karşıdan yiyerek çipura, mırmır, minekop lar alınmıştı) levrek at çekçi üstadları (konularını incelersen) hep avlarını rüzgara karşı yapmışlardır. Ben Trabzon da öğrenci iken karayel ile güzel avlar yapmıştım.

Meselenin özü esen rüzgar bulunduğun meranın zeminini karıştırıyor ise balıklar o nimetden faydalanabilmek için oraya geliyor yani rüzgarın estiği yönden çok senin yüzüne vurup vurmadığından geçiyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bölgesel olarak değişim gösterir ege tam girintili çıkıntılı olunca hatlar iyice karışıyor Wink

Benim için marmarada kıyıdan hafif orta lodos yemli balık demektir (saros organizasyonunda anzak koyunda 1,5-2 metre derinlikte kumsaldan rüzgarı karşıdan yiyerek çipura, mırmır, minekop lar alınmıştı) levrek at çekçi üstadları (konularını incelersen) hep avlarını rüzgara karşı yapmışlardır. Ben Trabzon da öğrenci iken karayel ile güzel avlar yapmıştım.

Meselenin özü esen rüzgar bulunduğun meranın zeminini karıştırıyor ise balıklar o nimetden faydalanabilmek için oraya geliyor yani rüzgarın estiği yönden çok senin yüzüne vurup vurmadığından geçiyor.

anladım abi çok teşekkürler
Bul
meradan gerçekten güzel balıklar çıkmış,bunun devamı gelir bence.tüm ekibi tebrik ediyorum.paylaşım için teşekkürler.şansınız bol olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
guzel av olmus Cihan tebrikler..baliklarin masallahi varAlkis
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun,ellerine sağlık,Gulumse
Bul
Cihan Bucalıyıda alıp 1 ay sonra yine gidelim bence.Levrekler kuduracak 1 ay sonra...WinkFotoğraflarıda güzel çekmişsin.teşekkürler,ben tam bir hürgeneral gibi çıkmışım...Gulumse
Bul
ANTALYALI07 yazdı:meradan gerçekten güzel balıklar çıkmış,bunun devamı gelir bence.tüm ekibi tebrik ediyorum.paylaşım için teşekkürler.şansınız bol olsun rastgele.

Tesekkurler Aytekin abi
Bul
Albatros-gr yazdı:guzel av olmus Cihan tebrikler..baliklarin masallahi varAlkis
daha da bollarina
rastgele

Tesekkurler Faruk abi dedigin gibi maşallahı var baıkların
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aliağa avım.. yalnız balıkçı 16 2,862 10-11-2013, 10:30