04-12-2012, 00:50
Abi boğazda bolca var onlardan, daha epey bir süre de kalacak gibiler.. kadıköyden avlamak şart mı

bir tutkudur balık tutmak..
Prenslere veda..
|
04-12-2012, 00:50
Abi boğazda bolca var onlardan, daha epey bir süre de kalacak gibiler.. kadıköyden avlamak şart mı
![]()
bir tutkudur balık tutmak..
04-12-2012, 01:09
Güzel bir vedalaşma olmuş,biliyorum ki onlar tekrar gelicekler ve sen seneye gene güzel lüferlerine kavuşucaksın.bunların çok seneler sürmesi için sana sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.lüferlerden ayrılmana deniz ananda razı gelmez,bu yüzden sana teselli olarak avunacağın başka şeyler sunacaktır.
tesellin iyi olsun abicim.rast gele.
04-12-2012, 01:21
Cahit Acun yazdı:.........Ama buraya kadar..... Diyebilmek, ne hoş ve harika... ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
04-12-2012, 10:01
(Son Düzenleme: 04-12-2012, 10:07, Düzenleyen: Torik Orhanbaba.)
Prenslerini tebrik ediyorum Boğazın padişahı,
![]() ![]() ![]() Sevgili Cahit kardeşim benim, seni çok seviyorum, için de dışın da bir olan çok güzel bir insansın, bence bazı kardeşlerimiz bu raporları biraz abartılı bulur, ama bu senin ne kadar renkli bir insan olduğunu anlatıyor ve bulunduğun ortamı sevgi, saygı ve hoş görü içersinde rengareng yapıyorsun. ![]() ![]() ![]() Ben de bu prensleri bırakma bizler zevle takip ediyoruz, valla içimiz , ruhumuz ferahlıyor, bir de her akşam güzel sofranda beraber olduğumuzu da düşün ve bizleri bu güzelliklerden mahrum etme, gerçekten burayı renklendiriyorsun, Boğazın prenslerini bekliyoruz. ![]() ![]() Sevgiler hoşça kal. ![]() ![]()
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
04-12-2012, 10:39
Allah kavuştursun Cahit bi.
![]()
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04-12-2012, 10:46
Albatros-gr yazdı:ustadim yaziyi okudum duygulandim.. Faruk, nerde bırakacağımızı bilmeliyiz.Eğer bir amatör ruh taşıyorsak,bu böyle olmalıdır.Seneye yüce Allah'ım izin verirse,sıralamam devam edecek.Sağlıcakla kal.Kendinize iyi bakın...
04-12-2012, 10:47
dagistan yazdı:Rastgele Cahit abi Teşekkürler Aydın.Avlarımda hep benimleydin.Sağ ol.Kendine iyi bak.
04-12-2012, 10:50
bucalıfikret yazdı:cahit abi vedalaşman süper olmuş umarım senin söylediklerin anlamışlardır istavrit avlarıda başarılar rast gele. Evet,veda zamanı biraz üzücü ama, böyle olmalıydı.Öyle yaptım.Artık Levrek ve Torik zamanı.İnşallah güzel trofeler avlarım.Teşekkürler kardeşim.Sanada başarılı avlar diliyorum.
04-12-2012, 10:52
xfisher yazdı:Abi boğazda bolca var onlardan, daha epey bir süre de kalacak gibiler.. kadıköyden avlamak şart mı Onları sana bıraktım.Avların bol olsun..
04-12-2012, 10:54
tahsinmersin yazdı:Güzel bir vedalaşma olmuş,biliyorum ki onlar tekrar gelicekler ve sen seneye gene güzel lüferlerine kavuşucaksın.bunların çok seneler sürmesi için sana sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.lüferlerden ayrılmana deniz ananda razı gelmez,bu yüzden sana teselli olarak avunacağın başka şeyler sunacaktır. Teşekkürler ediyorum,güzel yürekli kardeşim.Seneye Allah izin verirse,sizlerle yine buluşturacağım onları.Herşey kısmet.Sevgilerimi gönderiyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|