Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şekerim;
şekerim, bir problemin varsa posta güvercini var, salayım.Happysen anladın onu.
her türlü yardıma hazırım.gerekeni posta güverciniyle gönderirim.elimde fazla airties te var.
saygılarımla.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Yalçın abim,facebook tada epeydir kayıpsın.Modemzede oldun desene.Neyse abi dert dediğin böyle olsun.Allah sağlık versin arada ayrı kalıp özlenmekte güzel.Sevildiğini hatırlıyor insan..Wink
eyvallah kardeş.bu gün kökten halledeceğiz inşallah.
Albatros-gr yazdı:Yalcin hosgeldin...Seerf

sağolun efendim sağoluuuuuunn...
Bul
tahsinmersin yazdı:şekerim, bir problemin varsa posta güvercini var, salayım.Happysen anladın onu.
her türlü yardıma hazırım.gerekeni posta güverciniyle gönderirim.elimde fazla airties te var.
saygılarımla.

bu gün gelecek zaten.dur bir alo yapayım.sağol kardeşim.Gulumsesaygılar hürmetler bizden efendim.76
Bul
Şükür kavuşturanaBig Grin
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Yalçın abicim sensiz olmazzzzzzz Snifsinf

sıkıntıyı çözemezsen haberim olsun, her daim hallederim Gulumse

iyi ki varsın Seerf
Bul
Geçmiş olsun Yalçınım. Sorunu çözmüş olmana sevindim.Sensiz olmaz buralar Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Özlenen adam olmak çok güzelAlkisAlkisNeyse ki sorun çözülmüş76 Görüşmek üzere abisi76
Bul
bucalı yazdı:Şükür kavuşturanaBig Grin

Salih Reis yazdı:Yalçın abicim sensiz olmazzzzzzz Snifsinf

sıkıntıyı çözemezsen haberim olsun, her daim hallederim Gulumse

iyi ki varsın Seerf

ufuktan26 yazdı:Geçmiş olsun Yalçınım. Sorunu çözmüş olmana sevindim.Sensiz olmaz buralar Gulumse

ALTAYLI yazdı:Özlenen adam olmak çok güzelAlkisAlkisNeyse ki sorun çözülmüş76 Görüşmek üzere abisi76

hepinizi çoooooooookkk seviyorum.hep var olursunuz inşallah.Gulumse
Bul
murki yazdı:Şekerim, biricik abim, dünya tatlısı Yalçın abim. Bilgisayarı bozmuş, siteye giremiyor ya, içi içini yiyordur şimdi. üstüne üstelik cep telefonunuda bozmuş mu. kimsenin ulaşabileceğini zannetmiyorum. Bildiğim bir şey var, her birinize çok çoook selamı var. onun adına sesleniyorum şekerlerim sizi seviyorum. Seerf Abicim en kısa sürede aramızda görmek, dileğiyle seni seviyoruz.

Aynı problemi yaşadım.Bende yeni katılabildim iyimi tesadüf..AlkisAlkis
Bul
sessizkuşçu yazdı:Aynı problemi yaşadım.Bende yeni katılabildim iyimi tesadüf..AlkisAlkis

ne oldu tarıkcım.senin modemdemi bozuldu.Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi