Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık yok keyif süperdi mordoğan'da
off harika görüntüler Allah muhabetinizi artırsın..keşke bende olaydım aranızda..en kötü gününüz böyle olsun..saygılar..
Seerf
Bul
agabeyler iyi geceler geldim işe gidiyom
Bul
İyi akşamlar.

Ekip sağlam balık olmasa ne olur. Muhabbeti, denizin kokusu yeter. Maşallah, allah balıklı muhabbetlerde nasip etsin.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
ishak BALLICA yazdı:Balık olsun, ya da olmasın .Önemli olan dost meclisinde geçen onca güzel anların tadı da başka oluyor...

BALIK and OZAN yazdı:off harika görüntüler Allah muhabetinizi artırsın..keşke bende olaydım aranızda..en kötü gününüz böyle olsun..saygılar..

mustafaali yazdı:agabeyler iyi geceler geldim işe gidiyom

nihatkr yazdı:İyi akşamlar.

Ekip sağlam balık olmasa ne olur. Muhabbeti, denizin kokusu yeter. Maşallah, allah balıklı muhabbetlerde nasip etsin.

arkadaşlar teşekkürler sağolun.AlkisAlkis
Bul
kaptanlar toplanmıs muhabbet guzel gerısı hıkaye balık ısın tuzu bıberı zaten,balık gelmesede olur her yemekte tuz olacak degıl ya,bır dahakıne acısını cıkarırsınız ınsallah
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Fikret abi video süper olmuş birde balık yakalasaydık herşey çok daha iyi olacaktı.ERCAN Abi vesana çok teşekkürler iyi bir zaman geçirdik.bidahaki sefere alemin kıralına devamSeerfAlkis
Bul
monawar yazdı:kaptanlar toplanmıs muhabbet guzel gerısı hıkaye balık ısın tuzu bıberı zaten,balık gelmesede olur her yemekte tuz olacak degıl ya,bır dahakıne acısını cıkarırsınız ınsallah
sağol ali dediklerine katılıyorum.Alkis
meteor35 yazdı:Fikret abi video süper olmuş birde balık yakalasaydık herşey çok daha iyi olacaktı.ERCAN Abi vesana çok teşekkürler iyi bir zaman geçirdik.bidahaki sefere alemin kıralına devamSeerfAlkis

inşallah bülent havalar düzelsin kaldığımız yerden devam ederiz musa arkadaşa selamlar.Alkis76Seerf
Bul
ohhh o keyif için bile çıkılır balık olmasada Seerf mezeler de can yakıyor fenasınız Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:limitler dahilinde balığın olmaması gerçekten ilginç,hiç çıkmasa kupa (kubbes) çıkmalıydı bol bol.balıklar bu taraflara mı geldi yoksa.
fikret abi, ercan abi balık olmasada dostlarla güzel bir gün geçirmişsiniz,muhabbet şahane birde o mezeler yokmu on numara beş yıldız vallahi,afiytler olsun.bir daha ki sefere avınız bol balıklı olur inşallah.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Sağolasın abicim maalesef gelen balıklar hep limit altı Mercan ve Sinarit olunca zarar vermemek için oradan uzaklaştık.

murki yazdı:Masada bu kadar çeşit olunca balık elbette zor olur. Balık zor olur ama muhabbet tavan olur. Bol muhabbetler, bol balıklı avlar.Alkis
Belkide öyle olmuştur abisi. Bunlar bizi ve arkadaşları bu hale getiriyor kaçalım demişlerdir.

bucalı yazdı:Ben yoktum ondan balık olmamıştır. Smile Sağlık olsun muhabbet güzelmiş hele mezeler fenamış.
Dönüş yaptığına göre hemen programımızı yapalım abicim

YaKaMoZ yazdı:Muhabbet çok koyu olunca balıklarda rahatsız etmek istememiş tebrikler ERCAN abi tebrikler FİKRET abi daha iyi avlarınıza...Seerf
Sağolasın abicim. Hiç rahatsız etmediler
Bul
balik olmamis olabilir amaaaa
masada mezeler,superrrrSeerf
afiyet olsun beylerSeerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
Ercan abimin de dedigi gibi zincirsiz capa tutmaz..neden zincir koymuyorki capanin arkasinaHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,562 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,666 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,972 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,751 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,644 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,149 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,305 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,900 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,260 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi