10-09-2011, 13:24
ellerin dert görmesin kardeş harika bir yazı derlemişsin teşekkürler şansın açık kısmetin bol olsun rasgele
DENİZDEN GELEN LEZZET
|
10-09-2011, 13:24
ellerin dert görmesin kardeş harika bir yazı derlemişsin teşekkürler şansın açık kısmetin bol olsun rasgele
Her şey çok güzel de "kalkan yavrularının tavası güzel olur" sözcüğü olmasa daha güzel olacaktı sanırım... Eliize sağlı
05-11-2011, 09:11
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,BEN BU BİLGİLERİ DAHA ÖNCE KENDİ KÖŞEMDE PAYLAŞMIŞTIM,HATIRLAMAK İYİ OLDU
![]()
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
11-02-2012, 10:42
Deniz ürünlerinden yemek yapmaya bayılırım. Onca zamandır sitedeyim, bu konuyu yeni keşfettim. Hazine hazinee. Yarın Deniz Ürünleri Dolmasını yapacağım. Arkadaşlar, bildiğiniz başka tarifler varsa paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
11-02-2012, 12:15
mapaydin yazdı:Deniz ürünlerinden yemek yapmaya bayılırım. Onca zamandır sitedeyim, bu konuyu yeni keşfettim. Hazine hazinee. Yarın Deniz Ürünleri Dolmasını yapacağım. Arkadaşlar, bildiğiniz başka tarifler varsa paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler. sirenia'nın köşesine bir bakıver.bolca tarif var orada sevgili kardeşim. ![]()
11-02-2012, 16:28
mapaydin yazdı:Deniz ürünlerinden yemek yapmaya bayılırım. Onca zamandır sitedeyim, bu konuyu yeni keşfettim. Hazine hazinee. Yarın Deniz Ürünleri Dolmasını yapacağım. Arkadaşlar, bildiğiniz başka tarifler varsa paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler. slm Mehmet Ali.. bak asagidaki konumdaki kalamar dolmayi bir dene derim.... Kalamar dolma - Amatör Balıkçı ben yaptim cok guzel oldu.. kolaygelsin ..afiyetle ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
11-02-2012, 17:07
yycolak yazdı:sirenia'nın köşesine bir bakıver.bolca tarif var orada sevgili kardeşim. Albatros-gr yazdı:slm Mehmet Ali.. Teşekkür ederim, hemen göz atıyorum. Yaptıktan sonra ikamet olarak yakın olsaydık, "buyrun hep beraber yiyelim" derdim. Çok güzel olurdu. Selamlar.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
12-08-2013, 20:14
emeğine sağlık güzel paylaşım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gırgırlar Marmarada mailime gelen cevaptır. | nihatkr | 16 | 3,206 |
08-10-2010, 09:43 Son Yorum: bucalıfikret |
|
17.10.2007 -Galata Köprüsünde istavrit çaparisine gelen LÜFER | ilerya | 16 | 5,451 |
18-10-2007, 00:43 Son Yorum: eşref sürek |
|
lezzet mevsimi ve pişirme teknigi | LeVrEkCi | 3 | 2,808 |
01-11-2006, 21:48 Son Yorum: A.Kare_Balıkçı |