Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DENİZDEN GELEN LEZZET
ellerin dert görmesin kardeş harika bir yazı derlemişsin teşekkürler şansın açık kısmetin bol olsun rasgele
Bul
Her şey çok güzel de "kalkan yavrularının tavası güzel olur" sözcüğü olmasa daha güzel olacaktı sanırım... Eliize sağlı
Bul
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,BEN BU BİLGİLERİ DAHA ÖNCE KENDİ KÖŞEMDE PAYLAŞMIŞTIM,HATIRLAMAK İYİ OLDUSmile
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
Deniz ürünlerinden yemek yapmaya bayılırım. Onca zamandır sitedeyim, bu konuyu yeni keşfettim. Hazine hazinee. Yarın Deniz Ürünleri Dolmasını yapacağım. Arkadaşlar, bildiğiniz başka tarifler varsa paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Bul
mapaydin yazdı:Deniz ürünlerinden yemek yapmaya bayılırım. Onca zamandır sitedeyim, bu konuyu yeni keşfettim. Hazine hazinee. Yarın Deniz Ürünleri Dolmasını yapacağım. Arkadaşlar, bildiğiniz başka tarifler varsa paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.

sirenia'nın köşesine bir bakıver.bolca tarif var orada sevgili kardeşim.Alkis
Bul
mapaydin yazdı:Deniz ürünlerinden yemek yapmaya bayılırım. Onca zamandır sitedeyim, bu konuyu yeni keşfettim. Hazine hazinee. Yarın Deniz Ürünleri Dolmasını yapacağım. Arkadaşlar, bildiğiniz başka tarifler varsa paylaşımınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.

slm Mehmet Ali..
bak asagidaki konumdaki kalamar dolmayi bir dene derim....

Kalamar dolma - Amatör Balıkçı
ben yaptim cok guzel oldu..
kolaygelsin ..afiyetleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:sirenia'nın köşesine bir bakıver.bolca tarif var orada sevgili kardeşim.Alkis

Albatros-gr yazdı:slm Mehmet Ali..
bak asagidaki konumdaki kalamar dolmayi bir dene derim....

Kalamar dolma - Amatör Balıkçı
ben yaptim cok guzel oldu..
kolaygelsin ..afiyetleSeerf

Teşekkür ederim, hemen göz atıyorum. Yaptıktan sonra ikamet olarak yakın olsaydık, "buyrun hep beraber yiyelim" derdim. Çok güzel olurdu. Selamlar.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Bul
emeğine sağlık güzel paylaşım
Bul
Paylaşım için teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gırgırlar Marmarada mailime gelen cevaptır. nihatkr 16 3,206 08-10-2010, 09:43
Son Yorum: bucalıfikret
  17.10.2007 -Galata Köprüsünde istavrit çaparisine gelen LÜFER ilerya 16 5,451 18-10-2007, 00:43
Son Yorum: eşref sürek
  lezzet mevsimi ve pişirme teknigi LeVrEkCi 3 2,808 01-11-2006, 21:48
Son Yorum: A.Kare_Balıkçı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi