Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugunun kilic i
ah ah soyle bir kilic tutmak nasip olacakmi acaba.
       En Mavinin Kusu ALBATROSS
MAVI RUYA
Bul
kilic,in boyutu,cok,iyi.avusturalyada,kucuk,yada ebatinin altindaki baliklari avlamak ,yasak.bundan dolayi.aciklarda,avlanmak daha sansli.Dikkat edersek.kilici yakaladiklari bolge bir hayli uzak ,boyle yerlere teknenin,baba,niteliginde olmasi gerekiyor.denizin,rengi,koyu mavilestiginde,cam gibi oldugunda iste ozaman,okyanustasiniz.hele birazda kabarsin,iste o zaman,tutulan baliga ,emek harcanmis derim.......resimdede goruldugu gubi....
Bul
Şu kılıcını gözümüze sokacak. Biraz geri dursun.. Eskiden marmarada çok çok fazla varmış
Bul
Ama ordaki gibi yapmayıp yavruları yakalarsan devamı gelmez. Eskiler tabiri caizse saldırmışlar denize. Bizede kıraça kalmış. Başka bir şey yok. Diğerleri (palamut lüfer v.b) göç zamanı var. 50 -60 çeşit balık varmış boğazda. Ne kaldı şimdi Sad
Bul
bir haftalik is seyahatim uzerine sorulara cevap veremedim
yasadigimiz mem.lekette zevk uzerine balikcilik yapanlarin balik satmasi yasaktir kilic baligi hacimce buyuk olundugu icin yakalanmasida zevk verdigi icin spor balikciligi uzerine yakalanilir
yakalandigi anda etine 10 cm uzunlugundaki sivri zipkinla etine sokulan uzerinde kim tarafindan ne zaman yakalandigi bilgileri alan tag dedigimiz le serbest birakilirserbest birakilmadan once gagasindan tutularak tekne ile beraber belli bir sure yuzdurulup suya birakilir
lezzet bakimindan merak edilen olursa fiati cok yuksek derece olmadigi gibi istenilen balik tezgagindan bulunulur 70 ile 150 kg baligin tadina bakmak icin oldurulmesi benim acimdan sacma gozukuyor benim acimdan degil cogu kisi icinde o
bakimdan gozukuyor
tutulan kiliclar bazi kimselercede fibre den kalibi cikarilarak duvara asilanlarda var baligi sonunda ziyan ederler sulalesi genisse ayri konu
etini ziyan etmezler o zaman
tekrar baska bir turnuvaya katilcaz kaldigim yerde bu hafta degil bir sonraki hafta isallah yakalarsak video lu bir katilim dusunuyorum selamlar
Bul
hayırlısıyla inşallah bu sefer yakalarsın geçen seferki talihsizlikler gelmez başına
Bul
RIFAT YAMAN yazdı:hayırlısıyla   inşallah bu sefer yakalarsın  geçen seferki talihsizlikler gelmez başına
sagol abim kismet diyelim artik hep bos doncez degilizya denemek te bir basaridir selamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,513 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  aha,Kilic,dolfin, HakoAVUSTURALYA 12 2,705 06-08-2007, 12:09
Son Yorum: fotokopici
  bu senenin kilic turnuvasi bahri ozmen 18 3,372 29-03-2007, 17:31
Son Yorum: bahri ozmen
  bugunun sahil baliklari bahri ozmen 26 4,268 05-03-2007, 20:22
Son Yorum: balıkayhan
  bugunun mercani bahri ozmen 23 3,632 20-12-2006, 17:23