Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk deneyim
aksiliklerde olsa,kendi tekneneizle balığa çıkmanın keyfini almışsınızdır,sanırım.....avda fena sayılmaz hani.....şansınız bol olsun....rastgele...
Bul
Bahri kardeşim deniz insanı çeker. birde aşkını anladımı çeker durur. tedbir en önemli konu ben olsam okyanusta o sulara en azından iki tekne birlikte çıkarım. allah korusun arıza falan olur hiç olmaz sa destek olur tekneler bir birine . avların güzel yinede . selamlar sevgiler.
Bul
güzel bir av olmuş.tebrikler.siteye birazda gittiğiniz yerden resimler hatta teknenizin resminide eklemeniz mümkünmü .
Bul
serenay66 yazdı:güzel bir av olmuş.tebrikler.siteye birazda gittiğiniz yerden resimler hatta teknenizin resminide eklerseniz daha güzel olacak kanısındayım.
gittigimiz yer acik deniz valla daglarin ucunu zor goruyorduk guzel bir sey rasgeleydi video ya bile cekicektim birakin fotayi buyuk bir sey rasgelmeyince luzum gormedim
teknemin resmini hobiler bolumunde ekledim gormek arzu ederseniz tesekkurler
Bul
buda teknemin 10 dakka onceki hali herseyi temizledikten sonra guzelce yerlestirdim tertemiz yatiyor hafta sonunu bekliyor
guvenlik olarak ceketler on tarafta radyo ve digeri furuna gps ve fish finder dir butun guvenlik malzemeleri on tarafta durmaktadir
selamlar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi