Yorumları: 1,080
Konuları: 68
valla birini yidim birini arkadasa verdim 4 tanesini fillet yapip tuza koydum mercana bir numara yem bugun bolluk vardi hafta sonuna kadar dururlarsa yine yakalarim cok belli olmaz belki yine kasinti gelir hafta sonunu beklemem o kadar lezzetli degil bu cinsi yellow fin tuna dedikleri cok lezzetli oda kisa dogru resmini de ekliyeyim
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Baba balıkmış ama. Kışa diyorsun.Oraya göre kışa ne kadar zaman var merak ettim
siz tam yaza girince burda kis mayis in ortasi siz yaza girceksiniz biz kisa dunya yuvarlak ben kic tarafinda esir kaldim
Kışlar burdaki kadar sert (soğuk) geçmiyordur herhalde. Avusturalyanın dünya üzerindeki yerini biliyorum ama mevsimleri hakkında tam bilgim olmadığı için sordum. Teşekkür ederim
valla hocam benim yerlestigim yerde kis yok gibi kar i gormedik senelerdir bazi bolgelere yagiyor ic taraflara gitmistim is icabi 40 derece sicakla karsilastim nefes alamiyordum benim burasi guzel hako abinin oldugu bazi bolgelerde cok sicak olur
buranin iklimide cok farkli biz turkiye de yazimizi kisimizi biliriz burasi ogle degil bir gn icinde 4 mevsim yasiyoz kimi gunler, iki gun once 3 gun yagmur durmadi yazin ortasi denize bak korkardin bugun dumduz ben hala cozemedim buranin iklimini
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
dostum tebrikler,
izmir den ve türkiyeden de kucaklar dolusu sevgiler,
hersey gönlünce olsun
delta35 yazdı:dostum tebrikler,
izmir den ve türkiyeden de kucaklar dolusu sevgiler,
hersey gönlünce olsun
tesekkur ederim abim bendende butun sevgiler sizinde hersey gonlunuzce olsun
bahri ozmen yazdı:valla hocam benim yerlestigim yerde kis yok gibi kar i gormedik senelerdir bazi bolgelere yagiyor ic taraflara gitmistim is icabi 40 derece sicakla karsilastim nefes alamiyordum benim burasi guzel hako abinin oldugu bazi bolgelerde cok sicak olur
buranin iklimide cok farkli biz turkiye de yazimizi kisimizi biliriz burasi ogle degil bir gn icinde 4 mevsim yasiyoz kimi gunler, iki gun once 3 gun yagmur durmadi yazin ortasi denize bak korkardin bugun dumduz ben hala cozemedim buranin iklimini
Dediğin doğru memleketimizin değerini bilmek lazım 4 mevsimin tam olarak yaşandığı, dünyanın nadir ülkelerinden biri. Hep yazı yaşamakta kötü,hep kışı yaşamakta. Son yıllarda küresel ısınmayla burdada mevsim sayısında sanki azalma olmaya başladı(birden kış-birden yaz geliyor) ama yinede 4 mevsimi yaşıyoruz.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harika bir olay vallahi imrendim yeni kıyıdan geldim
amaiş gitcem gece onun için
burdada istavrit başlamış resimler göndercem
Bahri kardeşime selam saygı hürmet bizden şansı çok ama çok bol olsun (bizde resim görelim hani).
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bahricim kolay gelsin orkinosların babasına raslarsan tabki güzel olur bilirsin o balıklar 400 kiloya kadar çıkıyorlar. Ne kadar yağlanır ve büyürlerse o kadar lazzetli oluyorlar Neyse iyi keyif almışsın yakında daha iyilerini görüceğimizden eminim.Şimdiden gözümüzün pasını aldın Selamlar