Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 /4.2007 mercan raporu
levrekci yazdı:bahri levrek için canlı yemi agızdan tak uzun bırak kurşun yem arası uzun olsun 12-13 kulaç olsun yada kurşun hiç olmasın balık vurduktan sonra aman asılma yora yora kalama vere vere almalısın inşallah valla 15 kg ne demek yaww rastgele bekliyorum resimleri av yerleride olsa bekliyoruz
valla nihat dedigim yer burada yorece levrek icin mesgur ,cok buyuk bir irmak ama ,bide kalkan mi o yassi balik varya o cikiyor orda ,
hava guzel olsun olmasin gidicem cunku irmak tehlikesi yok
bide bu irmakta midye ciflikleri ile dolu ,ama daha once hic balik tutmadim o irmakta ,yerlerini arkadaslara sorucam veya oteki tekneleri takip etcem
ilk olarak okyonusa acilip canli yem yakalicam daha sonra orada denicem ,yeterki su ehliyeti versinler sali ya ,simdide bir haftadir ogrenci ehliyeti verdiler zaten gicik oldum butun hafta ,su sinavida gecersem tovbe etcem evin yakinindaki limandan baliga cikmaya 6 ay
agizdan takildigini bilmiyordum ,onuda denerim ,cok tesekkur
Bul
bahri sen 15 kilogramlık levrek yakala bende bıyıklarımı keseceğim
sakallarım kalacak
hatta siteye de bıyıksız resmimi koyacağım Smile
sen kimmmmmmmmmm 15 kg'lık levrek kim Smile
Bul
yıldırıms74 yazdı:bahri sen 15 kilogramlık levrek yakala bende bıyıklarımı keseceğim
sakallarım kalacak
sukru buna sakal biyiyi karistirmam ,bu garanti degil ,ama merak etme o dedigim balik unutup gitmedim ,aldigim cikir miydi ne makine hala duruyor ,eger o noktaya tekrar varirsam sakal biyik keseriz hahahah
hava durumlarini hergun inceliyom 5 veya 10 knots desin bir gun oncesi soylucem gitcegimi ,o balik garanti varmak onemli oraya cok uzak bir bucuk saat filan tutuyor
15 kg lik levrek yakalicam demedim ,orada cok yakaliyorlar o buyuklukte levrek o kismet isi ,blue eye cod dedigim garanti birdahaki gidisimde ama
Bul
bahri ozmen yazdı:
yıldırıms74 yazdı:bahri sen 15 kilogramlık levrek yakala bende bıyıklarımı keseceğim
sakallarım kalacak
sukru buna sakal biyiyi karistirmam ,bu garanti degil ,ama merak etme o dedigim balik unutup gitmedim ,aldigim cikir miydi ne makine hala duruyor ,eger o noktaya tekrar varirsam sakal biyik keseriz hahahah
hava durumlarini hergun inceliyom 5 veya 10 knots desin bir gun oncesi soylucem gitcegimi ,o balik garanti varmak onemli oraya cok uzak bir bucuk saat filan tutuyor
15 kg lik levrek yakalicam demedim ,orada cok yakaliyorlar o buyuklukte levrek o kismet isi ,blue eye cod dedigim garanti birdahaki gidisimde ama
saçlar duruyo ama kesilmedi hala Smile

dur ben senin ilkokuldaki kel halinle resmini teşhir edeyim sitede Smile
kafayı kazıtmamışsın hala Smile
Bul
muhabbetiniz bol olsun da bencede bıyıgı sakalı karıştırnayın yaww balık bu ne oolacagı belli olmaz hele levrek olurmu olur ha 15 kg lugu gerçekten zor bulunur ama neden olmasın benim gördügüm en büyük levrek 93 cm boyunda 10 kg agıtlıgında benim tuttugm ise 92 cm 8,5 kg sanırım 1 cm de 1.5 kg atmasının sebebi dişi erkek oolayı dişiler daha kilolu oluyor enden geniş oluyor babamın tuttugu 93 lük levregin genişligi 27 cm gelmişti bi ara o resimlerdende siteye eklicem .
bahri bekliyoruz haberleri levregin yemi küçük canlı hareketli olması lazım yani yarı baygın olmaması lazım
Bul
Smile nihat bey ben iddia dan çekildim

cewfish olarak aradım google da yeni zellanda ve avustralya civarlarında yakalanmış bir sürü levrek resmi buldum hele birisi vardı 27 kg'lık mış
devasa bişeydi
insan suyun altında karşılaşsa korkar Smile
Bul
karistirma eski konulari simdi sende sukru ,dost olcagina dusman oluyon hahahah
hako abiyle anlastik o konuyu ,rusvet avusturalya da da yururluge girdi bu sayede ,bidaha iddia ile baliga cikarsam son olsun iddiayi bosver bende cok umitliydim o gun ,ondan birdaha kimseye soylemicem galba gitcegimi ,yakalarsam cekerim video yu ,nazar degdi nazar
Bul
hahah nazar boncuğu takalım sana Smile
yok bahri nazar felan değil ben yoktum yanında ondandır
manyasta iken en büyük balıklarını yanında ben varken yakalamadınmı?
ben olmadığım içindir o Smile
ben olsam farklı olurdu Smile
Bul
bahri ozmen yazdı:iki parca olarak gonderdim resimleri
Bahri senin o bolgede neden kucuk mercanlar cikiyor,bak buradaki gibi ciksa ya,Smile))
Bul
gitcegim yer shoalhaven heads river sukru bir bak arastir bakalim ,gitcegim yer
kaldigim yer wollongong tan 45 dakka filan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  palamut ve mercan avımız. bucalıfikret 32 4,696 03-10-2012, 19:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  çanakkale kırmızıları (mercan) efese 30 6,111 29-04-2011, 18:03
Son Yorum: efese
  3.3 kg mercan maliyeci51 33 4,803 07-12-2009, 16:59
Son Yorum: u_boy
  7 mercan 7 karagöz erdekli yücel 46 5,039 16-11-2009, 22:11
Son Yorum: MaVrUşGiL
  30-9-2007 Dikilitaş gece avı 006 23 4,203 28-10-2009, 16:39
Son Yorum: beyez
  bu 2007 nin son levreği tahsinmersin 30 5,251 21-05-2009, 23:40
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  mercan ve istavrit erdekli 24 3,931 20-03-2009, 01:30
Son Yorum: adem77
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,595 01-01-2009, 19:45
  mercan marmaris uğur 18 2,667 20-11-2008, 17:40
  ksedes av raporu ksedes 24 3,418 15-03-2008, 07:57
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi