Yorumları: 6,533
Konuları: 144
xxl üstad yazdı:Bu arada bizim bahanemiz hazır bile biz o denizde hiç avlanmadık yer yurt kerteriz bilmiyoruz he he
üstad bahane çok güzel bir bahanede ben vereyim size Yeni arkadaşlarla tanıştık muhabbetten balığa fırsat olmadı
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
inşallah muharrem abi yakında tanışmak
ve beraber avlanmak dileğiyle selamlar.
Yorumları: 457
Konuları: 15
Harun yazdı:xxl üstad yazdı:Bu arada bizim bahanemiz hazır bile biz o denizde hiç avlanmadık yer yurt kerteriz bilmiyoruz he he
üstad bahane çok güzel bir bahanede ben vereyim size Yeni arkadaşlarla tanıştık muhabbetten balığa fırsat olmadı 
Harun'cum senin ki daha da güzel , tuttum. Elbette muhabbetten balık mı tutulur.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Muharrem abi Emrenin yanından geldim şimdi geçen hafta gittiğimiz yerde müthiş balık tutulmuş. selamı var.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
arkadaslar yarınki organizasyon için herkese bol şanslar diliyorum,iyi avlar..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
YörükEfe yazdı:Merhaba Dostlar.
29.04.2007 Pazar günü Kaynarpınar'dan tekne ile çıkılacak olan balık avı organizasyonu { o gün 5 - 7 şiddetinde rüzgar hızı olduğu için } bir sonra ki yakın tarihe ertelenmiş idi.
Bir sonraki organizasyonu 3 Haziran 2007
Pazar günü gerçekleştirelim diyorum , ne dersiniz ?
Arkadaşlar.
3-Haziran 2007 Pazar Günü yapılacak olan tekne ile balık avı organizasyonundan bazı detayları açıklamak istedim.
ORGANİZASYIN YERİ : Karaburun İlçesinin KAYNARPINAR Beldesidir.
AV DÜZENİ : Pazar Sabahı saat 06,00'da Çıkış--Akşam 21,00'de dönüş. {Sabah ve akşam suyunu almak için}
GÜVENLİK VE İZİN : Tekne kaptanları tarafından liman ve barınak görevlilerince izinler ve güvenlik tedbirleri alınacak.
(( NOT : Katılımcı arkadaşların balık avlama belgelerini yanında bulundurmaları,))
SAĞLIK TEDBİRLERİ : Liman ve Barınak Sağlık Görevlileri ile Belde'nin Sağlık Görevlilerinin tedbirleri ve Kendi tedbirlerimiz.
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))
KULLANILACAK YEMLER : Boru kurdu , Sülünez , Mamun ve Sardalya. Toplu olarak temin edelim denir ise toptancıdan temin edilir.
[[ Daha değişik yem kullanacak arkadaşlar kendileri temi edebilirler.]]
Tekne Avı'na katılımda bulunacak tüm dostların paylaşımlarını beklerim.
BİRİNCİ GRUP
1- Savaş
2- bucalı
3- Cafer
4- Cefer'in Abisi-Nihat
İKİNCİ GRUP
1-xxl üstad
2-YörükEfe
3-Bora--(xxl üstad) Ercan Abi'nin Arkadaşı
4-Ferdi-- " " " " "
gruba katılan arkadaşlara ras gelsin iğneniz keskin olsun yörük efe bucalıyı grubundan ayırmışın kendine rakip mi yaptın arkadaşlar cokistiyordum katılmayı fakat mazeretimi bucalıya belirttim resimleri bekliyoruz
Yorumları: 57
Konuları: 7
Herkese iyi şanslar dilerim. İnşallah çok iyi bir gün geçirirsiniz. Umarım bizde sizin yazdıklarınızla ve koyduğunuz resimlerle sanki sizin yanınızdaymışız gibi olayı içimizde yaşarız. Rastgele
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yorumları: 29
Konuları: 1
Merhaba bu avdan resim göremeyecekmiyiz acaba.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Balikci Emmi yazdı:Merhaba bu avdan resim göremeyecekmiyiz acaba.
ege gurubu nerdesınız

resimleri bekliyoruz .............