Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teşekkürler
allah acil şifalar versin arkadaşım ,ameliyat başarılı geçmesi dileğiyle
Bul
allah acil şifalar versin abi, bugün mubarek gün duvalarımız babanla
Bul
büyük reise çok selam söyle nihat reis,allahta sifalar diliyoruz,insallah en yakin zamanda geri doner denizlere.
Bul
Ameliyat başarılı geçmiş.
Bul
güzel haberleri gelecek inşallah.
özlediklerine denizine kavuşacak hayırlısıyla.
Bul
Eskisinden daha sağlıklı döneceğine yürekten inanıyorum. Dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun
Bul
levrekci yazdı:bugün hastaneye gelen çiçek beni ve babamı çok duygulandırdı oktay erdem ve tüm forum hepinize çok teşekkür ediyorum.
yarın ameliyat 11 de başlıyacakmış dua edip bekliyecegiz inşallah iyi haberlerle tekrar aranıza katılacagım reisin herkese selamı var.

Nihat'cım dualarımız babayla birlikde, sana ve ailene de sabır dilerim.
İzmir'den yardımımız olursa biz buradayız.
Bul
dualarımız sizinle.geçmiş olsun
Bul
ameliyat oktayında yazdıgı gibi başarılı geçmiş saolsun yücel(babamartı)ameliyata bizzat girdi ve bizi herşeyden haberdar etti aynı gün babamı görmemizi sagladı.kalp damarlarından 2 tanesi değişti bacak damarlarına şimdilik ellenmedi 3 ay sonra bir ameliyat daha olacak şu anda yogun bakımdan çıkmış odasında iyileşme sürecini geçiriyor allah kimseye gerek duyurmasın çok zor iş kalp ameliyatı hem kendi hem biz baya sıkıntı çektik şükürkş sonuç iyi oldu şimdi en önemli olan ameliyat sonrası bakım ve enfeksiyon kapmamasıymış bu nedenle doktorlardan rica ettik odasına ziyaret yasagı koydurduk sanırım 1 hafta daha hastanede kalacak bir aksilik olmassa çıkacak.
10 gündür hastanede oldugum sürece buraya mesaj yazan arayan ilgilenen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
bundan sonra biraz daha iyileşme olsun siteye yazmaya başlarım şu an kafamda hastane oldugu için pek keyfim yok sizleri siteyi balıkları herşeyi çok özledim.
Bul
Geçmiş olsun Nihat,inşallah reis kısa zamanda denizle buluşur.Levrekler onu bekliyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  APNEA ya Teşekkürler Lapsetur 14 3,140 29-08-2008, 10:03
Son Yorum: fish or die
  teşekkürler dostlar bahriyeli 5 1,529 25-10-2007, 17:34
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi