Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Tüketimimiz
haa unutmadan sana göndermemegerek yok harun nasıl olsa beraber tutacaz yaww Smile
Bul
ben teşekür ederim herkesin muhabetide balgıdada bol olsun kimsenin yüreginden sevgi oltasından balık sofrasından bereket eksik olmasın.
Bul
O zaman abicim yiyebildiğin kadar değil tutabildiğin kadar tut olacak yav simdi lüfer çinekop patır patır geliyor 10 lüfer aldım gerisi için diyecemki yok yeter bizim evin istikakı doldu yok be usta ben bu kültürden olmıyayım nihat seninde bu kültürden olmadığını biliyorumda genelde konuşuyorum
Bul
levrekci yazdı:haa unutmadan sana göndermemegerek yok harun nasıl olsa beraber tutacaz yaww Smile

bugün lüksü falan koydum şöyle bir bababurnu yapiim dedim ama pis yosun iştahımı kaçırdı
Bul
levrekci yazdı:
Harun yazdı:Arkadaşlar bundan sonra yiyebildiğinizden fazla balık tutun balık varken tutulmalı ayrıca fazlasını konu komşu eş dosta verdinizde almadılarmı almadılarsa siz bana verin ben alırımBoboBobo

eskiden bundan 6-7 sene evvel o kadar lüfer tuttukki babamla yedik komşulara dagıttık olmadı babamın eve en büyük boy depfreze aldık içine 500 tane lüfer 20 levrek 20 iskorpit attık babamlar dolabı camekanla kapatılmış balkona koydu depfreze bozulmuş farkına varmamışlar balıklar tam çözülmüşken farkettiler aralarda kalanlar çözülmediginden kurtuldu ama baya balıkta çöpe gitti o olaydan sonra depfreze i tamir ettirip sattık sadece dolapların depfreze lerine aldıgı kadar koyuyoruz o senelerde bana misafir gelen arkadaşlarıma lüfer ızgara yediriyordum yajnlarınada 5-6 tane lüfer veriyordum geçensene dolaba en fazla 20 lüfer atabildim bu sene bakalım onu bile atabilecegim şüpheli.
harun eşe dosta lüfer verecem almayacak bu zamanda öyle enayi ben tanımıyorum Smile

Bize geçende adapazarından taze donmuş alabalık geldi. Geldiğinde daha açılmamıştı. Şunu demek istiyorum. Balığı olan olmayana şehir içi hızlı kargoyla göndersin. Böylece balık dönmüş olur buzluklarda ziyan olmaz. Smile
Bul
Çımariva yazdı:
levrekci yazdı:
Harun yazdı:Arkadaşlar bundan sonra yiyebildiğinizden fazla balık tutun balık varken tutulmalı ayrıca fazlasını konu komşu eş dosta verdinizde almadılarmı almadılarsa siz bana verin ben alırımBoboBobo

eskiden bundan 6-7 sene evvel o kadar lüfer tuttukki babamla yedik komşulara dagıttık olmadı babamın eve en büyük boy depfreze aldık içine 500 tane lüfer 20 levrek 20 iskorpit attık babamlar dolabı camekanla kapatılmış balkona koydu depfreze bozulmuş farkına varmamışlar balıklar tam çözülmüşken farkettiler aralarda kalanlar çözülmediginden kurtuldu ama baya balıkta çöpe gitti o olaydan sonra depfreze i tamir ettirip sattık sadece dolapların depfreze lerine aldıgı kadar koyuyoruz o senelerde bana misafir gelen arkadaşlarıma lüfer ızgara yediriyordum yajnlarınada 5-6 tane lüfer veriyordum geçensene dolaba en fazla 20 lüfer atabildim bu sene bakalım onu bile atabilecegim şüpheli.
harun eşe dosta lüfer verecem almayacak bu zamanda öyle enayi ben tanımıyorum Smile

Bize geçende adapazarından taze donmuş alabalık geldi. Geldiğinde daha açılmamıştı. Şunu demek istiyorum. Balığı olan olmayana şehir içi hızlı kargoyla göndersin. Böylece balık dönmüş olur buzluklarda ziyan olmaz. Smile

buda güzel fikir kamil abi sen bana bi yayın yollayıver yaww bende sana lüfer yollarım bi ara (sen yollada gerisine bakarız nasıl olsa)Smile)
Bul
benim difrizde şu anda gümüş-karides-eşkina var ...şimdi sıra çinekopta biraz ondanda zula yapayım kışa ne kaldı şurda deyilmi....ha ha ha....
Bul
kaya yazdı:benim difrizde şu anda gümüş-karides-eşkina var ...şimdi sıra çinekopta biraz ondanda zula yapayım kışa ne kaldı şurda deyilmi....ha ha ha....

balık devam edıyor galiba kaya bir kaç gün sonra kaybolur ordan balık bundan sonra palamut olması lazım
Bul
benim çekmeceyi bugün fulledim. Ağzına kadar BALIK kraker dolu. Hehehe ne yapalım bu sıra balık tutamıyoruz kriz durumları için tedbirli olmak lazım.
Bul
dardanel tona talim ediyorduk duyduguma göre köpekbalıgı ve vatos gidiyormuş dardanele bunu duydum kötü oldu yaww bende bundan sonra balık krakermi yesem Smile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 5,075 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,861 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,438 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,859 03-08-2011, 13:31
Son Yorum: SerenaY66
  Güncel Balık Fiyatları Boğaziçi 137 24,377 27-04-2011, 20:31