Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rastgelsin...yeni kullanici..
Harun yazdı:Ali hoş geldin güzelce deyince herhalde bana yakınsın güzelceye sık giderim

abi o zaman muhakkak karsilasmisizdir bnde engin abiyle koseye konarim bazen eskinaya lufere uykum kactimi tekneyi kimildatmam o kosede gormus olabilirim seni bu arada ilk tuyom olsun levrek liman ici ve liman onu cok varmis iceri girebiliosan at bi olta derim burdayiz ama haberleri alioruz Smile
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:aramıza hoşgeldiniz zıpkıncılarla pek anlaşamam hep balıklarımı kaçırırlar ama sizinle sanırım iyi anlaşacagız Bobo

Bende oltacilikla basladim abi Smile ama suyun altida bi baska alem anlasiriz merak etme icerdeyken zipkinla disardayken oltayla insan kendi avini kacirirmi ki levrekci babanin kacirsin Smile
Bul
bu arada tekrardan  sagolun arkadaslar Smile
Bul
Yakamoz, hoşgeldin. Zıpkın avı benim kafamı kurcalıyor bir süredir. Herkes rahatlıkla öğrenebilir mi zıpkın kullanmayı ? (Şimdiye kadar hep oltayla uğraştım.)
Bul
decodeenigma yazdı:Yakamoz, hoşgeldin. Zıpkın avı benim kafamı kurcalıyor bir süredir. Herkes rahatlıkla öğrenebilir mi zıpkın kullanmayı ? (Şimdiye kadar hep oltayla uğraştım.)

Cok ciddi saglik problemin olmadiktan sonra rahatcana yaparda ogrenirsinde abi 2 3 tane teknigi var istersen koyiyim buraya en sik kullanabilcegin agason zipkin paylasim siteleri var ordanda rahatca bu bilgilere ulasabilirsin bi bilgin yoksa eger beklediginden cok daha ayrintisi olan bi spor ama oda bi tutku cok guzel zevkli bi spor rahatcana yapabilirsin Smile
Bul
Yakamoz yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:aramıza hoşgeldiniz zıpkıncılarla pek anlaşamam hep balıklarımı kaçırırlar ama sizinle sanırım iyi anlaşacagız Bobo

Bende oltacilikla basladim abi Smile ama suyun altida bi baska alem anlasiriz merak etme icerdeyken zipkinla disardayken oltayla insan kendi avini kacirirmi ki levrekci babanin kacirsin Smile
yaa ali bildigin gibi degil bu pazar 8 tane balık almışım tutrluyorum 2 tekne geldi başladılar merada dalmaya delirdim ama ne yapıyım bişeyde demek istemedim 1 günlügüne gelmişler hazırlıklı gelmişler ne diyim çektim geldim kenara ama gelmeseler ciddi balık yakalayacaktım neyse canları saolsun
Bul
aramıza hoşgeldin ali kardeş
DUANLAMI YAŞIYORUM,BEDDUANLA ÖLECEĞİM
Bul
ali kardeşim aramıza hoş geldin sen sitemize üye olmakla sınavı geçtin seni tebrik ediyorum av resimlerin varsa bekliyoruz selamlar kardeşim...
Bul
LeVReKCi yazdı:
Yakamoz yazdı:

yaa ali bildigin gibi degil bu pazar 8 tane balık almışım tutrluyorum 2 tekne geldi başladılar merada dalmaya delirdim ama ne yapıyım bişeyde demek istemedim 1 günlügüne gelmişler hazırlıklı gelmişler ne diyim çektim geldim kenara ama gelmeseler ciddi balık yakalayacaktım neyse canları saolsun

Abi dalinan yerde ole denemedim kaciriyo diosan dogrudur Smile senen tekne nerde abi bu arada kumburgazdamisin tekirdag mi ??
Bul
LeVReKCi yazdı:
Yakamoz yazdı:

Abi dalinan yerde ole denemedim kaciriyo diosan dogrudur Smile senen tekne nerde abi bu arada kumburgazdamisin tekirdag mi ??
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni üye okan6parmak 14 2,437 25-02-2015, 19:49
Son Yorum: mudanya
  İzmir Yeni Foça' dan selamlar armağan poyraz 15 2,769 26-09-2014, 11:12
Son Yorum: orhanekmekci
  yeni üyeden selamlar :) classone 15 3,125 18-06-2013, 22:09
Son Yorum: Albatros-gr
  yeni üye Bigracer Bigracer 36 3,164 30-03-2013, 01:00
Son Yorum: Bigracer
  yeni gelen arkadaslar ve eski abiler ve kardesler geri döndüm SpinAvcısı 22 3,306 11-02-2013, 16:47
Son Yorum: SpinAvcısı
  yeni üye oldum amatör balıkçı 22 3,620 13-11-2012, 17:37
Son Yorum: bucalı Murat
  sessizkuşçu yeni üye sessizkuşçu 22 2,928 11-10-2012, 12:34
Son Yorum: orhanekmekci
  rastgelsin.:) kengin 62 7,740 23-06-2012, 17:41
Son Yorum: ALTAYLI
  naikon35 yeni üye naikon35 17 2,184 13-06-2012, 14:04
Son Yorum: naikon35
  Yeni Geldim AmatörBalıkcı19 40 4,377 02-06-2012, 20:46
Son Yorum: AmatörBalıkcı19

Hızlı Menü: