Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sezon
burada da çok bol iztavrit var,mantarlı çinekop takımına bile istavrit geliyor. çinekop kadar istavritler,11-12 adedi yarım kilo geliyor. gece 23-24 den sonra şeytan olta ile kaya dibinden topluyorum,hemen yarım metre önümde. buzluk doldu.BoboBoboBobo
Bul
Bir takım bölgeler patladı patlayacak cengiz reis tekneni bir an bile boş tutma bence 2000li 3000li bir parti işi bitirir
Bul
Harun yazdı:Bir takım bölgeler patladı patlayacak cengiz reis tekneni bir an bile boş tutma bence 2000li 3000li bir parti işi bitirir

harun denizde balık var ama onu cıkarmak bulmak sorun her gece denizde motor ama bır seye denk gelmıyor ....
biraz yukarda karadenizde balık var ama yasak oldugu için yukarı cıkmıyorum,marmaradada kacak balıklar var....
Bul
RaPaLaCı yazdı:burada da çok bol iztavrit var,mantarlı çinekop takımına bile istavrit geliyor. çinekop kadar istavritler,11-12 adedi yarım kilo geliyor. gece 23-24 den sonra şeytan olta ile kaya dibinden topluyorum,hemen yarım metre önümde. buzluk doldu.BoboBoboBobo
abi bu dediğmn olay,heryerde varmış...üsküdarda sarayburnunda ,senin orda birçok yerde..gece yemli,slikonla..bi fırsat bulamadık gidemedik..20 25 tane 1 kilo gelir..
Bul
RaPaLaCı yazdı:burada da çok bol iztavrit var,mantarlı çinekop takımına bile istavrit geliyor. çinekop kadar istavritler,11-12 adedi yarım kilo geliyor. gece 23-24 den sonra şeytan olta ile kaya dibinden topluyorum,hemen yarım metre önümde. buzluk doldu.BoboBoboBobo

abi senin orası bu balığı devamlı yapar kurt yemeye geliyor iri balık mavride simdi biraz acıkları 10 kulaç sularda cok balık vardır 1 saatte bir kasa balık yaparsın olta ile ....
Bul
Bu günlerde biraz sarı kanatlı balık fazlalastı gibi başı karalarda 2-3 kulaçlarda seyrek olarak var arkadaşlar.
iştavrit denizin her yerinde
biraz uzun olta ile kırlangıç tutuyorlar
sarı mezgitte var
herkeze rastgelsin arkadaşlar.....
Bul
Biraz kırlangıç..... işkorpıt ırı...
Bul
yok be arkadaşlar yokkkk oyle demeyin geliyorlar ben kendi gözlerimle gordüm ıkı hafta önce karaburunda tekosda gördüm çapari ile yaprak çekıyordu adam ıkılı üçlü hemde hemde ne tkımdı ama takımın boyu 1 metre anca var hele adamın sallaması 10 anca atıyor o şekilde 3 lü ıklı aldı yaprakları düşünün demkki karadenizden doğru gelecek geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr umutsuz yaşanmaz
Bul
Bugünlerde lüferin kuyruyu yok gibi heryerden haber geliyor ama cok az balıklar 2,3 tane alınan balık baska yok
palamut ise hiç ses yok..
iştavrit her yerde var
Bul
geçen sene kasımda pazarda çingene palamutunu kiloyla satıyorlardı.uskumru kadar balıkları. busene olmaması gayet doğal.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sezon açılışını bende yaptım :) MaVrUşGiL 29 4,324 11-09-2012, 17:00
Son Yorum: caner1405

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi