05-09-2007, 13:48
Harun yazdı:Hüseyin bravo nereden geldi aklına o teknik karaköyde gece yaparız biz o tarz avı
Ben kendimi bildiğimden beri Kavakta çinekop böyle tutulur. Tabii ki benden öncede böyledir heralde.
4 EYLÜL AKŞAMI ÇİNEKOP RAPORU
|
05-09-2007, 13:48
Harun yazdı:Hüseyin bravo nereden geldi aklına o teknik karaköyde gece yaparız biz o tarz avı Ben kendimi bildiğimden beri Kavakta çinekop böyle tutulur. Tabii ki benden öncede böyledir heralde.
05-09-2007, 14:12
Hüseyin her zaman olduğu gibi yine formundasın keyifli olmuş tebrikler
05-09-2007, 16:43
ellerime sağlık gene almışsın tavalığı eee neymiş iş oltada bittiği gibi balıkçıdada bitiyormuş biz olsak takımı beğenmeyiz bile ama bak neler çekiyor işte demekki yerine göre takım ayarı yapmak gerekiyor bazen en sıradan takım bile işi götürüyor
![]()
05-09-2007, 16:59
boranmursel yazdı:ellerime sağlık gene almışsın tavalığı eee neymiş iş oltada bittiği gibi balıkçıdada bitiyormuş biz olsak takımı beğenmeyiz bile ama bak neler çekiyor işte demekki yerine göre takım ayarı yapmak gerekiyor bazen en sıradan takım bile işi götürüyor Bunlar daha ilk çinekoplar. Bakalım bu sene bol olursa Ramazanda ve sonrasında inşallah daha verimli olacak. Sarıkanatlar lüferlerde kıyılarsa o zaman raporlarda daha keyifli olacak. Bu olta şu an idare ediyor ama lüfer bir çırpıda keser. Takım değişecek yani. İleride zokaya veya örgü misinalı takımlara döneceğiz.
05-09-2007, 17:12
tebrikler güzel av
05-09-2007, 20:33
tebrikler arkadaşım çok güzel çinekoplar verdiğin bilgiler için teşkkürler
05-09-2007, 21:59
hüseyin tebrikler..yeni teknik iyi iş yapmış..eline sağlık..bereketli olsun..
05-09-2007, 22:10
Hüseyin şapka çıkarıyorum. Bereketli olsun.
![]()
05-09-2007, 22:14
hüseyin bereketli olsun güzel iş çıkartmışsın tebrikler
05-09-2007, 22:27
Tebrikler Hüseyin güzel balık bulmuşsun. Bugün bende boğazdaydım. çinekop akşamüstü vurmaya başladı. 2 tane alabildim ama 10 vuruşda boşa gitti yemi paramparça ettiler.biraz bende şans yoktu birazda balık ufak diye sanırım iğneyi alamıyorlar. nezaman büyüyecek bu balıklar bakalım. gırgırlar balığı kırmazsa busene çok iyi çinekop olacak gibi. akşamüstü üstüste vuruşlar oldu.istavrit oldukça seyrekti.zevkli bir av olduğunu söyleyemem.beklemeye devam..
rastgele. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|