Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,arkadasim nick
Doğru bu gidişle ne denizimizde ne tatlı sularımızda balık kalmayacak... Bereketli olsun
Bul
ALİ yazdı:
HakoAVUSTURALYA yazdı:
Geveze_22 yazdı:Vayyyy bee  nasıl kıskandım varya süper ne biçim iskeleymiş o ne biçim balıklar çıkıyor. Bizim burda iskeleden atılınca çinekop gelsin diye uğraşıyoruz izmarit çıkarken oralarda neler var. Heleki en büyük hayalim kılıç balığı yakalamak varya nasıl süper olurdu avusturalyayamı taşınsam ne.. Süper av olmuş resimler için teşekkürler.
boyle bir kilic baligi istiyorsan vizeni alip geliceksinSmile))

ne diyorsun hako Şu kılıç balığına bak. aman allahım ya deli olmak içten değil bir tane tutsam bende yeter dıycem bir tane....

valla benımde gözümde kaldı bende çok kıskandım hako. nerden bulursun bunları ya....
bilindigi gidi sizler orada yaz ayinda iken bizler burada kis aylarinda oluyoruz,bu donemlerde burada kis iken evde tikiliyordum,ama simdi av mevsimi basladi.bu sene demistim bende av cok olacak,fazla avlara gitmiyorum derdim jeep almak onu alim,o zaman baliklari gorun,dedigim gibi burada buyukler yuzer...Smile))
Bul
SerenaY66 yazdı:hakan  16 saat araba yolculugundan sonra baska bir bolgeye 30 mil acikta kilic baligi avina gelmem icin israr ediyorlar diyorsun.valla sizinki tam hastalık.16 saat yolculuktan sonra adamda takatmı kalır.bide üstüne 30 mil deniz yolculuğu.ne yiyip ne içiyorsunuz nerden alıyorsunuz bu gücü.rastgelsin.
evet aynen oyle,16 saat,birde 8 silindir toyota 4 ceker jeeple arkadaki tekne sonrasina dinlenip denize acilip 30 mil,bu hem zaman hemde para demek,bu islerde giden arkadaslar ortaklasa para koyuyor.ama o kilic baliigini tutmak varya,denizin uzerinden ucarak geliyor,dedigim gibi burasi okyanus burada buyukler yuzer,o yuzenleride benim gibiler tutarSmile))not:vizesini alan gelsin balik sezonu bitmez burada.....
Bul
yalova tatar yazdı:hakann vallahi tebrikler can ve nick e teşekkürler bilhassa iletmeni isterim buranın balığı onları tatmin etmez sizler açık deniz paklar anca
gecen sene babam benden igne ve misine istemisti burada bulunana en kucuk igne gonderdim sonra bana dediki mersinde kiyida bunlar buyuk gelir dedi,ben ise ona buranin kucuk ignelerini gondermistim,...
Bul
hakan abi paylasımın için teşekkürler,fotolar harika,balıklar süpermiş
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  aha,arkadasim can HakoAVUSTURALYA 14 2,948 25-01-2008, 18:06
Son Yorum: balıkçı_
  aha,arkadasim can. HakoAVUSTURALYA 37 6,176 27-07-2007, 15:15
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi