Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni organizasyon
desturrr de mekana ilk gidenlerdenim okay ordaydı sonrada biz geldik yalova olarak sen neden gelmedin??
Bul
Abi ben evden çıktım gelmek için kartala gidecektim, sonra kendimi kavacıkta buldum baktım eve 2 ekmek 1 maltepe almış gelirken buluyorum kendimi... sonrasını hatırlamıyorum erden abi Smile)
Bul
ha ha ha kırdınnnn yine sen her yere lazımsınnnn BURHANNN
Bul
Big Grin Vallahi yav.. şaka bi yana gerçek bişi anlatiyim abi.

Geçen pazar öğrenciye gidecektim. Otobüse bindim arabam yoktu. Sordum : "Tepeüstünden geçer mi ?"

"Geçer" dedi adam.. tepeüstünden bir sonraki durakta inicem ben... İçimden ; "tepeüstünden geçiyosa benim duraktan da geçer". ( babayı geçer )

Abi tepeüstüne kadar geldik bir durak kala herif otobana bir daldı sağdan.. anam anam dur demeye vakit kalmadan... tee kavacık durağının oraya kadar.. elimde gitar ayakta bekliyorum yerimide kaptırdım o heyecanla kalkıp. Big Grin Millet bana saf saf bakıyor... "hehehe keriz lan bu yanlış otobüse bindi! zuhahaha" gibi bakışlar... Kavacık da inip karşıya geçtim akşam vakti elimde koca gitar, bi kavacık havası alıp geldim.. Dönerken öğrenciyi aradım, ben geliyorum diye yanlış otobüse bindim diye haber verdim.. Ordan konuşmaları duyuyorum "otobüsü kaçırmış keriz! zuhahaha" diye inceden kahkahalar... Evden niye çıktım ve 1.5 saat sonra niye döndüm hiç bişey anlamadım.. naptım ben nerdeyim kimim nasıl nerde noluyoz buhraaan
Bul
isabet olmuş ben sana eregliye gidelim siz gelin dedigimde abi tekirdagı nasıl bulacaz demiştin dogru tekirdag küçücük bir şehir demiştim bende şimdi anlıyorum gelseydin çanakkaleden oktayla balıga çıkardın artık isabet olmuş benim arabayla gelmişsin Smile
Bul
Smile)) Nihat abi bak gördün mü dediklerimin doğruluk payının yüzde kaç milyon olduğunu kanıtladım Smile
Bul
yine kırılma noktasındayım ha ha ha yok daha neler marmarayı dolaştırdın nihat bari burda bi non stop yaptıralımda termalde terletelim burhanı
Bul
Erden abi inanmıyorlar yav. Bulamam diyorum bulursun diyorlar.. bırak arabayı, otobüsle yol şaşıran tek insanım... Bu ne kepazelik bu ne rezillik vallahi.. Smile zaten geçen pazar öğrenciden aidat alamadığım için gelemedim ya neyse karıştırmiyim nihat abi liğme liğme doğrayacak yoksa.. Smile
Bul
yalova tatar yazdı:
instinct yazdı:abi göl yapalım bencede
ama mutlaka kar yapmış olsun
karda sucuk yaparız mangalda

tamam göl kenarı olur ama kışın göllerde balık olmaz baksana ank ,imreniyo bize ellerinden gelse gölde boğcaklar bizi

yaw abi balık olamsın sanki
en azından suyumuzu renklendiricek su olur etrafımızda fenamı???
Bul
Madem göl dedınız bence neden olmasın mesela ömerlı barajında biz bir kaç sefer geceledık mangalda sucuk ızgara avlanmakta işin bahanesi.Mesela önümüzdeki hafta cumartesi saat beş gibi yada daha erken dudulluda buluşarak gidebiliriz.Nihat kardeşimiz bir liste çıkarsın en başada beni yazsın.Sizlerce uygun olursa tabi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni takvim hk yalova tatar 3 1,072 13-03-2016, 13:11
Son Yorum: yycolak
  Yeni aldiğim oyuncaklarim... YaKaMoZ 21 3,845 25-02-2015, 12:17
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yeni Kamış ve Makine ? sefer 2 1,357 26-05-2014, 10:31
Son Yorum: sefer
  Yeni üye oldum amatörüm yardım :) cimbom01 15 2,884 03-03-2014, 12:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  Yeni Oyuncaklarım HAŞİM77 36 5,819 12-10-2012, 15:51