Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stres attım
Stresi attıktan sonra balıklı balıksız en azından takımları suya göndermişsin balıkta olsa iyi olurmuş ama bir dahaki sefere artık
Bul
fikret abi güzel bir gün geçirmişsin..iyot almışsın,stresini denize atmışsın.sadece şansın yokmuş sanırım,şu sülünezle boru kurduna bitiyorum,nasıl çıkıyorsa denizden bende atlayacam denize çıkaracam kafaya koydum,şunlara bak taze taze,bir daha ki sefere yemler hazır,bizdende rastgele abi sana..bol şanslar...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Yemlerde stresi atmakta güzel. Fikret bilirsin bu işler böyledir bazen böyle geçer.Stres vucudumuzun salgıladığı en kıymetli ve faydalı hormonlardandır.Örneğin, Farenin kediyi,
kedinin köpeği, insanın ormanda ayıyı görünce ona kaçması gerektiğini söyleyendir stres. Ama kaçamazsanız üst üste biner ve dolmaya başlarsınız o nedenle stresi atmak inanılmaz rahatlık verir. Ah birde biz atabilsek dolduk kardeşim doldukkkkkk.
Bul
güzel bir gün güzel bir deniz o da bu mevsimde oda ayrı bir şans.geçen yaz erolla eşkina için izmirden boru kurdu getirttirdik paketlerde 12/13 tane vardı lakin yarısı boş.tesadüfen tanıdığımız oda telefonda bunların içi boş dedik ama nafile sizinkilere bakıyorum baya dolgun.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
boru kurtlarını bulmak bayağı zor biiş heralde anladığım kadarıyla altın değerinde Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:boru kurtlarını bulmak bayağı zor biiş heralde anladığım kadarıyla altın değerinde Rose

hüseyin bizim buralarda yaz kış boru kurdu var vazgeçmediğim yemlerden birisidir...
Bul
istavritci yazdı:güzel bir gün güzel bir deniz o da bu mevsimde oda ayrı bir şans.geçen yaz erolla eşkina için izmirden boru kurdu getirttirdik paketlerde 12/13 tane vardı lakin yarısı boş.tesadüfen tanıdığımız oda telefonda bunların içi boş dedik ama nafile sizinkilere bakıyorum baya dolgun.

mehmet abi aklısın boru kurtların yarısı boş çıkıyor fakat bildiğin yerden alıcan benim yemci arkadaş sağ olsun şimdiye kadar boş cıkmadı genelde 3te 1 boş...
Bul
bucalıfikret yazdı:hüseyin bizim buralarda yaz kış boru kurdu var vazgeçmediğim yemlerden birisidir...

abi sen zaten emeklisin bu işe el atsan köşe lursun ozaman heheheheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ALTAYLI yazdı:Yemlerde stresi atmakta güzel. Fikret bilirsin bu işler böyledir bazen böyle geçer.Stres vucudumuzun salgıladığı en kıymetli ve faydalı hormonlardandır.Örneğin, Farenin kediyi,
kedinin köpeği, insanın ormanda ayıyı görünce ona kaçması gerektiğini söyleyendir stres. Ama kaçamazsanız üst üste biner ve dolmaya başlarsınız o nedenle stresi atmak inanılmaz rahatlık verir. Ah birde biz atabilsek dolduk kardeşim doldukkkkkk.

arcan abim stresi attım birde ayaklarımı denize soktum.ercan abim sende stres atamassan vay bizim halimize...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:fikret abi güzel bir gün geçirmişsin..iyot almışsın,stresini denize atmışsın.sadece şansın yokmuş sanırım,şu sülünezle boru kurduna bitiyorum,nasıl çıkıyorsa denizden bende atlayacam denize çıkaracam kafaya koydum,şunlara bak taze taze,bir daha ki sefere yemler hazır,bizdende rastgele abi sana..bol şanslar...

aytekin boru kurdu bildiğim kadarıyla çamur ve kumluk yerden cıkarıyorlar zor iş sülünes isebeline kadar suya giriyorsun ellerinde örgü şişine benzeyen cubuk var onlarla yakalıyorlar sizin orda bu yemler olması lazım rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefallerle stres attım. tahsinmersin 33 5,682 22-02-2010, 11:41
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: