Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çapari ile Kolyoz avı
Uzun_ahmet yazdı:Sayın hocam ellerinize ve emeğinize sağlık en güzelide hemen orda yemek daha tatlı geliyor insana 2 tekde atacaksın arkasından (aman araphüso duymasın)...

duymadımda okudum ahmetim istersen şişeden fondip yap yasakmı var hehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:duymadımda okudum ahmetim istersen şişeden fondip yap yasakmı var hehehRose

Eyvallah hüseyinim benimki latife olsunn..Nayirolamaz
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hatayda kolyozlarmı farklı, yoksa ben mi yanlış görüyorum. bunlar küpez e benziyorlar hocam. başka yorum yapan varmı bilmem. av bereketli olmuş tebrikler.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
maşallah afiyet olsun ohhh teknede balık ne güzel valla bol şanslar
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
mudanya yazdı:Hatayda kolyozlarmı farklı, yoksa ben mi yanlış görüyorum. bunlar küpez e benziyorlar hocam. başka yorum yapan varmı bilmem. av bereketli olmuş tebrikler.

ilk resimdekiler kolyoz(oltadakiler).
teşekkürler resimler için.muhabbet ortamı güzelmiş.buradaki kolyozu o kadar gırgır trol bitiremiyor.yakında arasına palamutta girer.
Bul
valla harika işler balık her şeyin ilacı olsa gerek eyil kalk ,temiz hava bol iyot,ve omega 3 de ayrıca cabası.kısaca ömrümüze ömür gibi bişey.elinize sağlık.
Bul
Thermik yazdı:Evet son resimdekiler kolyoz değil. Onlar patlakgöz dediklerimiz. Patlakgöze buradaki balıkçılar 'mercanın uzaktan akrabası oluyor' diyorlar. Kupes denilebilirmi, o kadar bilmiyorum.
Arkadaşlar bu gopez mi patlakgöz mü konusuna açıklık kazandırayım.Maalesef ikiside değil. Onlar bizim erkek mercan dediğimiz cins balıklardır tip olarak kupaya benzerler ama değildirler dikkat ederseniz kuyrukları hafiften kırmızıdır. Patlakgöz ise yassı balıktır mercana çok benzer ve gözleri dışarıda sarı siyahtır. Hatta geçenlerde rauf kaptan yakaldıklarını paylaşaa göndermişti.
Bul
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar bu gopez mi patlakgöz mü konusuna açıklık kazandırayım.Maalesef ikiside değil. Onlar bizim erkek mercan dediğimiz cins balıklardır tip olarak kupaya benzerler ama değildirler dikkat ederseniz kuyrukları hafiften kırmızıdır. Patlakgöz ise yassı balıktır mercana çok benzer ve gözleri dışarıda sarı siyahtır. Hatta geçenlerde rauf kaptan yakaldıklarını paylaşaa göndermişti.
Bilgi için teşekkür ederim. Dediğim gibi bu tipler çok fazla. Ayırtetmek için biraz daha avlamam gerekecek herhalde.Smile
Dünyanin balıkçı gibi olmasini istiyorum
Biraz sicaklık paylaşmak için...
Bul
Kemal kardeş, erkek mercanın avlaması çok zevklidir sardımı inanılmaz saldırgan olur ve dolu dolu gelirler. Kızgın yağda kızartarak yemenin tadına doyum olmaz bembayaz ve sıkı eti ile farklı bir lezzet verir
Bul
afiyet olsun hocam
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  03.09.2006 sırtı ve çapari avı(palamut-levrek-akya) ozoca51 10 4,303 05-09-2006, 17:08
Son Yorum: kartallı
  çapari ile sardalya doktor 5 4,038 24-05-2006, 23:06
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi