Yorumları: 15,531
Konuları: 117
mehmet abinin ceza yı uyguladık insan hakları die bişi var aynı suçtan ikinci ceza olurmu  özür diledik ya sayın admin küserim valla  deniz levreği onlar para kalmayınca ucuza sattım yoksa 80 den aşağı vermezdim heheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sirkülere göre balık satmak yasak bizlere gönderseydin biz hallederdik denize karşı güzel oluyor buğulaması
Yorumları: 527
Konuları: 7
sohpetiniz muhabbetiz bu kadr güzel keyfiniz her daim olsun harika vakit gecirmişsiniz
havaya ramen güzel lüfercilik olmuş ,,,,,
nihat gürhan harun abilerim ,,,,,,,,,,,,,,,
paylaşımlarınız harika olmuş 
afiyet olsun 
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Tebrikler.Zevkli ve eğlenceli bir seyahat olmuş. Birşey merak ettim çinekopların yağ durumu nasıl bu mevsimde? sonbahardaki gibi yağlımı.
balikoltasi yazdı:Tebrikler.Zevkli ve eğlenceli bir seyahat olmuş. Birşey merak ettim çinekopların yağ durumu nasıl bu mevsimde? sonbahardaki gibi yağlımı. yok birol yağa yatırdığım halde balıklar tatsız yağsız değmez yani o balığın peşinde koşmaya gidip 2 kg istavrit tutmayı tercih ederim aslında ve hatta ikisini aynı anda yedik istavritler çok daha lezzeliydi.
mayısta havyarlanacak iyice balık o zaman yenmez dolayısıyla tutulmasa daha güzel olur.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi,harun abi,gürhan abi,işte olay budur,kurtların hiçbir şansı kalmamış..
nihat abi çok güzel 2 gün olmuş,hava müsade etmemiş,trofe levrekler için ama,lüferler bence muhteşem,lüfer varken başka balık istenmez sanırım,afiyetler olsun..abi bu aylık tüm organizasyona katılanlar vip olur bence  yakışır yani 
son dakika golleri gelince iyi olmuş,yoksa balığa gidipte tavuk yemek olmazdı  hehehe..
darısı bizim başımıza allah izin verirse,hava uygun olursa,tekne ile bizde pazar günü deneyeceğiz,inşallah bizde balık yeriz  hehe balık yoksada tavuğa talim artık ne yapalım
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
abiler afiyet olsun,bunada şükür gene ızgaralık çıkmış,birde levrek olsaydı,birdahakine inşallah
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
harun abi ve gürhanla iyi bir ekip kurmuşsunuz ve üçlü koalisyonla balıkları yakalamışsınız.tebrik ederim.nihat seni barbekünün önünde üzgün gördüm .ızgaradaki balıklara şimdi levrek olsaydı der gibi bir halin var.levrek tutamamışsınız kısmette yokmuş.ama denizde levrek vardıda biz mi tutmadık diyebilirsin.
öğle vakti geldi.ızgarada balıklar nefis duruyor.bende geçen gün tuttuğum kefalleri şöyle hafta sonunda mangala yatırayımda tadına bakayım.gerçi deniz balığı kadar tad vermez ama biz tatlısu avcısıyız.ne yapalım.deniz vardıda biz yok mu dedik.selamlar.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bu arada kamil abiden hakkaten ses seda yok.acaba turnaya mı gitti.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
ilker o tatlı bir yorgunluk ifadesi harunda resimi çekreken söyledi gül biraz yaww diye de çok yorgundum duymuyordum bile bi resim daha var uyarıdan sonra hafif gülümsemeye çalışırken o daha kötü
|