Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte teknemiz
sevgili ercan kardeşim ben istanbulda oturuyorum reismler beni oldukça heyecanlandırdı hayırlı olsun in şaallah buradada böyle bir orgonizasyon yapılırsa bizlerde seviniriz inş.Siyirdim
Bul
sulhi abi onuda istabbuldaki adminler düzenlicekler işallah
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Arkadaşlar daha önceki notlarımda da söylediğim gibi bu sadece gezinti değil aynı zamanda forumumuz içindeki paylaşımın dostluklara uzanmasına vesile olucak katılabilecek tüm dostlar davetlidir çok memnun oluruz haydi biraz gayret biraz düşünün
Bul
abi nedemeli şimdiden çok güzel bir organisazyon olacağı belli gerçekten emeğine sağlık bol bol resim ve video bekliyoruz
Bul
Harika bir organizasyon olacağı kesin.Ercan Bey foruma üye olmayıp ziyaret eden misafirleri de davet etmeniz incelik. Organizasyon tarihine kadar konuyu gündemde tutmak yararlı olur düşüncesindeyim.Hergün bir hatırlatma yapalım ki konu ''yeniler'' arasında kalsın..
Bul
istanbul için tekne tanıdığı olanlar olursa lütfen bizlere bildirsin görüşelim istanbulda tekneler çok pahalı olduğundan tekne ile bişeyler yapamadık hep kıyı organizasyonları yaptık bogazda günlük bir tekne harika olur aklımızda olsun yemekli olmasına gerek yok herkes kendi yemeğini getirir yeterki tekne uygun olsun günlük 400 ytl izmirdeki gibi olsa zaten en az 40 kişi oluyoruz adam başı 10 ytl bişey değil ki tekne oldumu 100 kişi bile oluruz zaten istanbulda 400 çok zor da en ucuz neyse onu bulmaya çalışmak lazım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:istanbul için tekne tanıdığı olanlar olursa lütfen bizlere bildirsin görüşelim istanbulda tekneler çok pahalı olduğundan tekne ile bişeyler yapamadık hep kıyı organizasyonları yaptık bogazda günlük bir tekne harika olur aklımızda olsun yemekli olmasına gerek yok herkes kendi yemeğini getirir yeterki tekne uygun olsun günlük 400 ytl izmirdeki gibi olsa zaten en az 40 kişi oluyoruz adam başı 10 ytl bişey değil ki tekne oldumu 100 kişi bile oluruz zaten istanbulda 400 çok zor da en ucuz neyse onu bulmaya çalışmak lazım.
GulumseGulumseGulumse
İstanbul Tekne Organizasyonu kokusu alır gibi oluyorum [Resim: icon7.gif] Nihat istersen bu mesajını ayrı konu olarak aç,arada kaybolmasın Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:istanbul için tekne tanıdığı olanlar olursa lütfen bizlere bildirsin görüşelim istanbulda tekneler çok pahalı olduğundan tekne ile bişeyler yapamadık hep kıyı organizasyonları yaptık bogazda günlük bir tekne harika olur aklımızda olsun yemekli olmasına gerek yok herkes kendi yemeğini getirir yeterki tekne uygun olsun günlük 400 ytl izmirdeki gibi olsa zaten en az 40 kişi oluyoruz adam başı 10 ytl bişey değil ki tekne oldumu 100 kişi bile oluruz zaten istanbulda 400 çok zor da en ucuz neyse onu bulmaya çalışmak lazım.
Nihat eminönünden boğaz turları kalkıyor 5liramı 10 liramı cümbür cemaat bineriz olur biter Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte ağ atanlar Cengiz AKAR 18 3,361 30-08-2010, 13:19
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: