Yorumları: 6,298
Konuları: 143
taner hoşgeldin..nihat abi seni ekim listesine yazmış,artık ordada hep beraber teskereni kutlarız inşallah,allah emanet ol...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Taner'cim öncelikle usta birliğinde başarı ve sabır diliyorum.Hakikaten de Karadeniz'e güven olmuyor.Özellikle açıklar çok tehlikeli.Kıyıdan avlanan ve hayatlarını kaybeden balıkçı dostlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.Ailelerine de sabır ve esenlik diliyorum.
İnşallah usta birliğinde alt devrelerin gelir de biraz rahat eder ve balık avına sen de çıkabilirsin.Kolay gelsin ... Allah'a emanet ol...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Taner hoş geldin hoş gittin ben şunu anlamadım kıyıdan avlananı nasıl deniz yutuyor yani bizim gibi karadaykenmi oluyor bu olaylar yoksa tekneylemi neyse gitmişindir çoktan
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Taner sefalarla git ve selametle dön. Orada yakalanan balığı yasak bölgede av yaptıkları için alabiliyorlar. Aynı olay askeri bölgelerin hemen hemen tamamında var. Bu konudan başka bir görüş daha parıldıyor. Meralar uygunsuz avlanma ile dağıtılmadığı sürece iyi balık mutlaka çıkacak ve denizdeki zenginliklerimiz artıcaktır. Ancak yasaklı avlar doğaya zarar vermeler vs.vs.gibi olumsuzluklar hep bizlere zarar.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
taner hoş geldin hayırlı teskereler dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul